ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

''ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΒΡΑΚΑ'' μετα την ηττα με 4-1



Συμφωναμε απολυτα εξακριβομενες πληροφοριες, που μολις ειδαν το φως της δημοσιοτητας, τα έκτακτα δικαστήρια για το Παγκόσμιο Κύπελλο συνεχίζουν να καταδικάζουν ανθρώπους με δυσανάλογα βαριές ποινές για τις παραβάσεις τους.

Τελευταίο περιστατικό η καταδίκη πέντε υπαλλήλων ξενοδοχείου του Ρούστενμπουργκ γιατί έκλεψαν σορτσάκια παικτών της εθνικής Αγγλίας σε τρία χρόνια φυλάκιση και χρηματικό ποσό ύψους 500 ευρώ!!

Όπως αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου της νοτιοαφρικανικής αστυνομίας, οι δράστες ενδιαφέρονταν περισσότερο για σουβενίρ και λιγότερο για τα χρηματικά οφέλη.

Και εδώ προκύπτει το ερώτημα γιατί να είναι τόσο βαριές οι ποινές?

Μάλιστα, όλα τα κλοπιμαία επιστράφηκαν στην εθνική Αγγλίας χωρίς περαιτέρω προβλήματα, η ποινη ομως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου