ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

The Carlito's way! ARGENTINA - MEXICO 3-1

Ο νόμος της... Αργεντινής!!
Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα και τα «παιδιά» του βρίσκονται στους «8» του Mundial. Η Αργεντινή... πιστή στο ραντεβού της όποτε πετυχαίνει το Μεξικό, επικράτησε απόψε με 3-1 και άφησε τους Ατζέκους με την «κατάρα» τους, καθώς για 5η σερί φορά δεν καταφέρνουν να προκριθούν από τους «16»!
Μάλιστα, για δεύτερη σερί, πέφτουν «θύματα» της Αργεντινής, που είχε αποκλείσει τους «πράσινους» και το 2006! Επόμενος αντίπαλος για τον Λιονέλ Μέσι και την παρέα του, η Γερμανία! Με τις δύο ομάδες να περνούν στους «8» με εντυπωσιακά σκορ, αλλά και με την εύνοια της διαιτησίας, καθώς ο Ιταλός Ροζέτι μέτρησε γκολ-οφσάιντ του Τέβεζ στο 0-0...

Εγκλωβισμένη στο εξαιρετικό στήσιμο του Μεξικού ήταν η Αργεντινή στο πρώτο 25λεπτο του αγώνα, με την κατοχή να είναι ελάχιστα υπέρ της, αλλά ουσιαστικά χωρίς νόημα, αφού ο Μέσι γυρνούσε πολύ πίσω για να πάρει μπάλα, ενώ οι Τέβεζ και Ιγκουαϊν ήταν... ξεχασμένοι. Στο ίδιο διάστημα, οι Ατζέκοι είχαν δύο σημαντικές ευκαιρίες για γκολ μέσα σε ένα δίλεπτο (δοκάρι με τον Σαλσίδο, άτυχος και ο Γκουαρδάδο).

Όλα άλλαξαν στο 26΄, όταν η «αλμπισελέστε» πήρε κεφάλι στο σκορ, μετά από τριπλή... προσπάθεια των Τέβεζ και Μέσι, με τον σκόρερ να είναι σε πεντακάθαρη θέση οφσάιντ. Κάτι που είδε ο επόπτης στο video wall και κάλεσε τον Ροζέτι να του το πει, αλλά ο Ιταλός έδειξε σέντρα! Το 1-0 ήταν γεγονός και οι Μεξικανοί παρέδωσαν... πνεύμα στο υπόλοιπο του ημιχρόνου, με την αρμάδα του Ντιέγκο να φτάνει και στο 2-0, μετά από τραγικό λάθος του Οσόριο και γκολ του Ιγκουαϊν.

Στο δεύτερο ημίχρονο, όσοι περίμεναν την αντίδραση του Μεξικού απογοητεύτηκαν, με τον Τέβεζ να βάζει... ταφόπλακα σε όποια ελπίδα είχαν, πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο γκολ για το 3-0 στο 52΄.

Ο νόμος της... Αργεντινής

Στο υπόλοιπο του αγώνα ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα, αν και οι παίκτες του Αγκίρε κυνήγησαν το γκολ και το πέτυχαν (71΄ ο Ερνάντες), αλλά δεν είχε την ίδια τύχη ο Μέσι, που επίσης έψαξε το πρώτο του τέρμα στη διοργάνωση, χωρίς αποτέλεσμα...

Όπως και να χει, η Αργεντινή είναι στα προημιτελικά και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η μάχη κόντρα στη Γερμανία, ενώ το Μεξικό πάει... κι εφέτος σπίτι του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου