ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

NEO ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΟ - Το εφηβικο παιζει σημερα Σαββατο ημιτελικο και αυριο Κυριακη εχει ραδιοφωνικη εκπομπη μεσω Ιντερνετ

Μολις ανεβηκε ενα νεο βιντεακι με μια διαχρονικη αναφορα στους οπαδους της Προοδευτικης οπου συμπεριλαμβανεται υλικο απο 4 (τεσσερεις) διαφορετικες κατηγοριες!!!!

Αληθεια τωρα, ποσες ομαδες μπορουν να το κανουν αυτο?????
Για αυτο δεν παιζομαστε, ρε!!!




Εν τω μεταξυ σημερα στις 19:30 το εφηβικο ποδοσφαιρικο τμημα της ΠΡΟΟ αντιμετωπιζει στο ΕΑΚ Κορυδαλλου, το αντιστοιχο της Μικτης Πειραια, στον ημιτελικο του αναπτυξιακου τουρνουα.
Οποτε μετα τον αγωνα της Εθνικης με την Ν. Κορεα και τις αναλυσεις που θα ακολουθησουν, υπαρχει αρκετος χρονος ωστε να παμε να χειροκροτησουμε τα παιδια που βρισκονται ενα βημα πριν τον τελικο!!! Η νικητρια ομαδα θα αντιμετωπισει στον τελικο τον νικητη του ζευγαριου ιωνικος-ερμης κορυδαλλου
Το χειροκροτημα μας, η δικη τους δυναμη!!

ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 13/ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ:

Ραδιοφωνικη εκπομπη των οπαδων της Προο την Κυριακη 13-6-10 στις 19.00 !

( Πηγη αρθρου vissiniclubnogate.blogspot.com )

Το ραδιο Προο και η εκπομπη ''90 λεπτα ορθιοι στο καγκελο'' θα ειναι ξανα μαζι σας την Κυριακη στις 7 μμ με συζητηση και πολυ καλη μουσικη.
Το vissiniclubnogate.blogspot.com σε συνεργασια με το prootube d.c. θα σας κρατησουν συντροφια χωρις χρονικα ορια αφου ολοι μαζι θα μιλησουμε για οση ωρα χρειαστει. Μην ξεχνατε να κατεβασετε το skype για να μπορεσετε να μιλησετε στον αερα.
Το ονομα που πρεπει βρειτε για να συνδεθειτε ειναι το vas.kala.
Για περισσοτερες λεπτομερειες για τη χρηση του skype πατηστε εδω.

Καλη ακροαση την Κυριακη και ελπιζουμε στην συμμετοχη ολων ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου