ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Προοδευτική: Αποχώρησε ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος!




Προοδευτική: Αποχώρησε ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος!




Ραγδαίες και αναπάντεχες εξελίξεις σημειώθηκαν στο στρατόπεδο της Προοδευτικής μία μόλις ημέρα μετά τη διενέργεια Γενικής Συνέλευσης την Τρίτη το βράδυ.
Ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με τη βυσσινί διοίκηση, μόλις μερικές εβδομάδες μετά την πρόσληψή του.
Ο νεαρός τεχνικός είναι πλέον ελεύθερος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του, ενώ από την άλλη οι ιθύνοντες του ιστορικού σωματείου θα προσπαθήσουν να βρουν διοικητικές λύσεις για να περάσουν στην οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος.
απο periferiako.com


ενω το dokari.gr σημειωνει:
Δρομολογούνται εξελίξεις στην Προοδευτική, με ορίζοντα πλέον την επόμενη σεζόν, αφού η φετινή αποτυχία για την κατάκτηση της ανόδου οδηγεί στη λήψη γενναίων αποφάσεων.
Σε πρώτη φάση, γνωστοποιήθηκε η λύση της συνεργασίας της ομάδας του Κορυδαλλού με τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο, ο οποίος αποτελεί παρελθόν , όχι πολύ καιρό, μετά την πρόσληψή του στην τεχνική ηγεσία. Στόχος της διοίκησης είναι να αρχίσει από τώρα τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν με μοναδικό σκοπό να μπουν τα γερά θεμέλια που θα οδηγήσουν την ιστορική "Προό" και πάλι στα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου