ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Ο ΚΑΥΜΕΝΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΚΑΫΜΕΝΑΚΗΣ
Εκλεισε την πόρτα

Η πρόθεση των ανθρώπων της Προοδευτικής να στραφούν προς τον μεγαλομέτοχο του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννη Καϋμενάκη, προτείνοντάς του -ως Κορυδαλλιώτης- να αναλάβει την ομάδα έπεσε στο κενό.

Ο τελευταίος αρνήθηκε να πραγματοποιήσει κάποια συνάντηση, υπογραμμίζοντας πως δεν ενδιαφέρεται. Επομένως οι διοικούντες το σύλλογο «στρέφουν» αλλού το ενδιαφέρον τους, με την επόμενη γενική συνέλευση να έχει προγραμματιστεί για τις αρχές Ιουνίου. Από ανθρώπους της διοίκησης τονίζεται πως η κατάλληλη για την Προοδευτική λύση θα βρεθεί. Εξάλλου, λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία με τον προπονητή Κωνσταντίνο Παναγόπουλο, ο οποίος μελετά άλλες προτάσεις.

πηγη: Sentragoal.gr


Στο PROOTUBE μεταξυ αλλων, γραφτηκε και σχετικα με δημοσιευμα του SENTRAGOAL που ανεφερε για τον Κο Καυμενακη και το οποιο αναρτησαμε και εμεις εχτες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΚΑΥΜΕΝΑΚΗ ΓΙΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ

Μετα απο προσεγγιση που εγινε απο ανθρωπους της Προοδευτικης, τελικως επικοινωνησαν τηλεφωνικα με τον Κο Καυμενακη, ο οποιος δηλωσε οτι ναι μεν ειναι Προοδευτικη αλλα δεν επιθυμει να ασχοληθει και να επενδυσει σε ομαδες Δ' Εθνικης και ποσο μαλλον οταν δεν εχουν και τις καταλληλες υποδομες
(ιδιοκτητο γηπεδο κλπ. ).
Θα θελαμε να προσθεσουμε οτι ο κυριος Καυμενακης κοιταζει καθαρα επιχειρηματικα να ασχοληθει με το ποδοσφαιρο, τουλαχιστον ηταν σαφης και δεν αφηνει αιχμες για τιποτα αρα δεν υπαρχει καν θεμα ενδιαφεροντος.


Παραλληλα ανεβηκαν στο διαδικτυο και τα εξης:

Δυσαρεστημένος ο Καϋμενάκης

Παρασκευή, 21 Μαίου 2010 19:43 απο το www.gazzetta.gr

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο Δημήτρης Μπάκος σύμφωνα με την οποία ο Γιάννης Καϋμενάκης είναι προβληματισμένος από την υποτονική συμπαράσταση των φιλάθλων. Φεύγει κατα πάσα πιθανότητα ο Αμπάρης.

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Μπάκος επισήμανε για τον Γιάννη Καϋμενάκη «Πολλά από αυτά τα πράγματα τα διαβάζουμε στις εφημερίδες. Εγώ ήμουν μαζί του τον τελευταίο μήνα. Το διαβάσαμε στις εφημερίδες. Δε νομίζω να μίλησε με κάποιον. Εφόσον με ρωτάτε, όμως, για τον κύριο Καυμενάκη απαντώ.
Ο Καϋμενάκης έχει δυσαρεστηθεί από τον κόσμο που δεν έρχεται. Ξέρετε ότι δεν κατάγεται από εδώ. Αγαπάει την περιοχή. Πίστευε ότι θα την αγαπήσει την προσπάθεια ο κόσμος. Ήθελε όμως, όταν ξεκινάει και έρχεται από το Ντουμπάι θέλει να έρχεται και ο κόσμος στο γήπεδο. Δεν είναι ευτυχισμένος με την εικόνα. Με τον Ολυμπιακό είχαμε 2500 εισιτήρια. Ο Καυμενάκης δείχνει ότι έχει δυασαρεστηθεί. Αυτό έχει γίνει αφορμή ο κάθε πικραμένος να πηγαίνει στον Καυμενάκη και ψάχνει λύση».

απο το www.sport-fm.gr ανεβηκε:
Μπάκος: «Ο Αστέρας ανήκει στην Αρκαδία»
21/05/2010, 19:32

Έτοιμος να κάνει τον Αστέρα Τρίπολης δυνατό είναι ο εκ των ιδιοκτητών των Αρκάδων, Δημήτρης Μπάκος, ο οποίος μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου το περιθώριο της παρουσίασης των νέων εισιτηρίων διαρκείας. Ο ισχυρός άνδρας των «κυανόκίτρινων» άνοιξε για πρώτη φορά τα χαρτιά του, έβαλε τέλος στα σενάρια για συγχωνεύσεις, τοποθετήθηκε για το θέμα του Γιώργου Αμπάρη, ενώ τόνισε πως η ομάδα θα κάνει μεταγραφές ουσίας και θα φέρει παίκτες γνωστούς. Παράλληλα ξεκαθάρισε πως στο τιμόνι του συλλόγου θα παραμείνει ο Βαγγέλης Βλάχος.

Θα μας πείτε ονόματα παικτών που είναι κοντά στον Αστέρα;

«Νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς για να κάνουμε ανακοινώσεις παικτών και να πούμε ονόματα παικτών που θα έρθουν στην Τρίπολη. Θα είναι γνωστοί παίκτες, να είσαστε σίγουροι. Η ομάδα και φέτος θα ενισχυθεί σοβαρά. Πέρυσι στον πρώτο γύρο πήγαμε καλά στο δεύτερο όμως είχαμε μειωμένο ρόστερ. Αν δούμε ότι υπάρχει πρόβλημα δε θα ξανακάνουμε το περσινό λάθος. Ισχυρή ομάδα ο στόχος μας».

Με τι αριθμό διαρκείας θα ήσασταν ικανοποιημένοι;

«Γυρνάω την ερώτηση. Με τι αριθμό εισιτηρίων θα ήταν ευχαριστημένη η Τρίπολη; Δε θέλω να μπω σε λογική αριθμών. Οι φίλαθλοι μας ας πουν τι θέλουν;
Με 1000 άτομα στις κερκίδες η ομάδα θα σώζεται. Με γεμάτο γήπεδο θα πάμε ψηλά! Η ομάδα δεν είναι δική μου. Η ομάδα είναι την Τρίπολης. Πριν έρθω ήμουν Παναρκαδικός. Τώρα είμαι εδώ
».

Τι γίνετε με Καϋμενάκη;

«Πολλά από αυτά τα πράγματα τα διαβάζουμε στις εφημερίδες. Εγώ ήμουν μαζί του τον τελευταίο μήνα. Το διαβάσαμε στις εφημερίδες. Δε νομίζω να μίλησε με κάποιον. Εφόσον με ρωτάτε, όμως, για τον κύριο Καυμενάκη απαντώ. Ο Καϋμενάκης έχει δυσαρεστηθεί από τον κόσμο που δεν έρχεται. Ξέρετε ότι δεν κατάγεται από εδώ. Αγαπάει την περιοχή. Πίστευε ότι θα την αγαπήσει την προσπάθεια ο κόσμος. Ήθελε όμως, όταν ξεκινάει και έρχεται από το Ντουμπάι θέλει να έρχεται και ο κόσμος στο γήπεδο. Δεν είναι ευτυχισμένος με την εικόνα. Με τον Ολυμπιακό είχαμε 2500 εισιτήρια. Ο Καϋμενάκης δείχνει ότι έχει δυσαρεστηθεί. Αυτό έχει γίνει αφορμή ο κάθε πικραμένος να πηγαίνει στον Καϋμενάκη και ψάχνει λύση».

Έχει μιλήσει με ομάδα;

«Τον πήραν πράγματι από Προοδευτική. Έχει παίξει στην Προοδευτική. Τον πήραν και του είπαν έλα εδώ. Ο Καϋμενάκης ακούει το παράπονο του κάθε πικραμένου. Αν αποφασίσει να πάει Προοδευτική, Καλαμάτα, Παναχαϊκή, ΑΕΚ, ΠΑΟ, θα μας το πει. Ακούει προτάσεις. Αυτό είναι αλήθεια. Επιθυμεί να πηγαίνει να βλέπει ένα γήπεδο γεμάτο. Ο Αστέρας δεν πέφτει κατηγορία. Διότι μερικοί αυτό θέλουν. Ο Αστέρας ανήκει στο Μπάμπη Σκορπίδα (γενικός αρχηγός) και σε αυτά τα παιδιά!. Εμείς είμαστε εδώ μόνο για να βοηθήσουμε. Ο Καϋμενάκης έχει δυσαρεστηθεί. Ακούει τον κάθε πικραμένο που του υπόσχεται γεμάτο γήπεδο. Αυτό είναι όλο».


Τι όνειρα κάνετε για τον Αστέρα;

«Πιστεύω ότι η ομάδα δεν ανήκει σε μένα και τον Καϋμενάκη. Ανήκει σε όλη την Αρκαδία και σε όλη την περιφέρεια. Το τι θα κάνω αύριο δεν το ξέρω; Αν δεν είμαι αύριο στον Αστέρα θα βρεθεί κάποιος άλλος να τη συνεχίσει την πορεία της ομάδας. Εγώ είμαι εδώ, έστω και αν θέλει να φύγει ο Καϋμενάκης. Αν είναι να φύγω από την Τρίπολη θα πάω στις Κολλίνες Αρκαδίας που είναι το χωριό μου. Δεν έχω να πάω πουθενά αλλού. Ούτε Καλαμάτα, ούτε πουθενά! Κολλίνες θα πάω».

Τι θέλετε από τους φιλάθλους;

«Πριν από χρόνια μιλώντας με φιλάθλους είχα πει ότι η ομάδα αυτή θα ανέβει Α εθνική και τότε ο φίλαθλος-φίλος μου Γιάννης Ραμόγιαννης μας έλεγε νούμερα. Αν θέλετε θα έρθει να έρθει η Μπαρτσελόνα δεν γίνεται με 1000 άτομα. Ο Τσέζαρεκ πριν καιρό μου είπε: «Έβαλα γκολ και δεν ήξερα πού να πάω να πανηγυρίσω. Προσπαθήσαμε πολύ να τον κρατήσουμε εδώ και αυτό το παιδί μας εκτιμά. Το παιδί μας είπε δεν είναι θέμα οικονομικό. Είναι θέμα παραστάσεων. Θέλει να βλέπει γεμάτο γήπεδο. Ο κόσμος θα κάνει την ομάδα μεγάλη».

Τι σκοπεύει να κάνει ο Αστέρας με το θέμα του Παναρκαδικού;

«Ήθελα να το ακούσω για Παναρκαδικό. Είμαστε εδώ. Όλο το τελευταίο εξάμηνο ακούγαμε τον κόσμο. Θα ήθελα να ακούσω προτάσεις για αυτό το θέμα. Παναρκαδικός ήμουν μικρός όπως σας είπα. Στεναχωριόμουν όταν μάθαινα ότι δεν πάει καλά. Τοπικιστικά ένοιωθα μεγάλη χαρά όταν κέρδιζε. Όλοι οι Αρκάδες όταν ακούν ότι νικήσαμε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό χαίρονται. Μου είναι συμπαθής ο Παναρκαδικός και θα ήθελα να συζητήσουμε προτάσεις. Μας εξυπηρετεί κάποια παιδιά των ακαδημιών του Αστέρα να παίζουν σε κάποια ομάδα που να είναι εδώ κοντά. Δεν έχω αντίρρηση να τους ακούσω. Ο Αστέρας δε συζητάει μόνος του, πρέπει να συζητήσει και η άλλη πλευρά».

Ο Αμπάρης μένει ή φεύγει;

«Είναι γεγονός ότι ο Αμπάρης είναι ένας καλός παίκτης, όμως υπάρχει θέμα με μένα προσωπικά. Δε μπορεί ο Αστέρας να κρατήσει παίκτη που του λες καλημέρα και δεν απαντάει. Όλο το χρόνο του έλεγα «γεια σου Γιώργο» και δε μου απάνταγε. Εγώ θεωρώ λάθος να μείνει».

Με τον προπονητή τι γίνεται;

«Πέρασαν πολλοί προπονητές και είναι γεγονός ότι αν δε μείνει ο προπονητής στην ομάδα, δουλειά δε γίνεται. Όταν παίρνουμε ένα προπονητή πρέπει να δούμε το έργο του σε 2-3 χρονιά. Αυτό μας έχει δείξει η εμπειρία. Ο προπονητής που υπάρχει σήμερα θέλουμε να μείνει για πολύ καιρό. Ευελπιστούμε με τον Βλάχο να είμαστε καιρό μαζί».

Που θα κάνει προετοιμασία η ομάδα;

«Στην Τρίπολη θα γίνει η προετοιμασία για πρώτη φορά. Ο Βλάχος πιστεύει ότι είναι καλές οι καιρικές συνθήκες της περιοχής για κάτι τέτοιο. Η ομάδα θα μείνει στου Κάψια και θα προπονείται στα γήπεδα μας. Δεν είναι μείωση γιατί το ξενοδοχείο είναι πιο ακριβό από του Καρπενησίου! Θα ακουστεί και η Τρίπολη και ότι έχουμε γήπεδα και από του χρόνου ας ελπίσουμε να έρθουν και άλλες ομάδες εδώ».

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου


επισης διαβασαμε:
Μπάκος και Καϋμενάκης δρομολογούν εξελίξεις
"Goal" 09:50 21/5

Η παρουσία του Δημήτρη Μπάκου και του Γιάννη Καϋμενάκη στην Τρίπολη αναμένεται να δρομολογήσει εξελίξεις στα θέματα του Αστέρα.Ο πρώτος ήρθε χθες το βράδυ στην Ελλάδα, ο δεύτερος αναμένεται αύριο και θα πέσουν με τα μούτρα στη δουλειά.
Μπάκος και Καϋμενάκης δρομολογούν εξελίξεις
Ο Αστέρας έχει αποκτήσει ήδη τους Αράς και Ρουμπίλ, ενώ έχει συμφωνήσει με τον Κροάτη κεντρικό αμυντικό Σάσα Μους, θέση στην οποία υπάρχει κενό έπειτα από την αποχώρηση των Λαζαρίδη και Μαρσελάο.

Αναμένονται, λοιπόν, οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις, τα συμβόλαια που λήγουν και οι αποδεσμεύσεις παικτών, όπως για παράδειγμα του Αμπάρη, με τον οποίο δεν μπορεί να βρεθεί η «χρυσή» τομή.

ΑΠΟ ΤΟ SPORTACTION η συνεχεια:

20/05/2010 16:09:43

Διαψεύδει ο Καϋμενάκης

Οριστικά τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να αποχωρεί από τον Αστέρα Τρίπολης έβαλε ο Γιάννης Καϋμενάκης. Ο εκ των μεγαλομετόχων των Αρκάδων υπογράμμισε πως δεν ενδιαφέρεται να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Παναχαϊκής, όπως ανέφεραν τα δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών. Τα δημοσιεύματα αυτά είχαν τροφοδοτήσει σενάρια που ήθελαν τον Αλέξη Κούγια να περιμένει πρόταση από τον Καϋμενάκη για την παραχώρηση των μετοχών της πατρινής ομάδας.

Ο Καϋμενάκης τόνισε στην εφημερίδα «Εξέδρα»: «Ποτέ δεν μίλησε με κανέναν και δεν είχα καμία επαφή. Ο καθένας λέει και γράφει ότι θέλει και ότι του αρέσει. Ποτέ δεν ενδιαφέρθηκα για την Παναχαϊκή. Τι είμαι περίπτερο να βγαίνω και να διαψεύδω κάθε μέρα»;

Επιμέλεια: Θωμάς Ναλμπάντης


παραλληλα αλιευσαμε χθεσινη αναφορα για το ιδιο θεμα απο το www.e-soccer.gr

Καϋμενάκης: «Δεν μ’ ενδιαφέρει η Παναχαϊκή»

Κατηγορηματικά διέψευσε ο εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννης Καϋμενάκης, οποιαδήποτε σενάρια σχετικά με την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ Παναχαϊκής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην «Εξέδρα των Σπορ»: «Ποτέ δεν μίλησε με κανέναν και δεν είχα καμία επαφή. Ο καθένας λέει και γράφει ότι θέλει και ότι του αρέσει. Ποτέ δεν ενδιαφέρθηκα για την Παναχαϊκή. Τι είμαι περίπτερο να βγαίνω και να διαψεύδω κάθε μέρα;», κατέληξε.


και το www.balleto.gr συνεχιζει

Μπάκος – Καϋμενάκης: Δεν εγκαταλείπουν τον Αστέρα!

Ότι κι αν λέγεται, η αλήθεια είναι ότι Μπάκος και Καϋμενάκης δεν εγκαταλείπουν τον Αστέρα και την Τρίπολη. Αυτό προκύπτει από το ρεπορτάζ που έκανε το balleto.gr που σας έχει ήδη αποδείξει την εγκυρότητα του σε σπέσιαλ ειδήσεις κι ας πηγαίνουμε...ανάποδα στο ρεύμα.

Η απογοήτευση, φυσικά, είναι δεδομένη για τους 2 επιχειρηματίες. Κυρίως από το γεγονός ότι δεν τους στήριξε η τοπική κοινωνία η οποία ουσιαστικά, μάλιστα τους γύρισε την πλάτη,για διάφορους λόγους.

Αυτά πάντως δε σημαίνουν ότι έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι είναι προτιμότερο να αποχωρήσουν. Οι πρώτες κινήσεις τους για τη νέα σεζόν δείχνουν άλλωστε ότι το πήραν απόφαση να συνεχίσουν. Κι ας τους τρομάζει η προοπτική να χάσουν έσοδα από την χορηγία του ΟΠΑΠ στην οποία υπολογίζουν σε μεγάλο βαθμό για να καλύψουν τον προϋπολογισμό της ΠΑΕ.

Η λογική των δύο επιχειρηματιών είναι απλή. '' Πληρώσαμε αρκετά, κάναμε λάθη αλλά πλέον έχουμε μάθει κι έτσι μπορούμε να φτιάξουμε μία περισσότερο αποδοτική ομάδα η οποία θα φέρνει τα ίδια αποτελέσματα αλλά με μικρότερο κόστος κι έτσι θα είναι πιο εύκολο να συντηρηθεί'' εκτιμούν οι Μπάκος και Καϋμενάκης .

Στην αγωνιστική περίοδο που τώρα ολοκληρώθηκε, οι δυό τους έβαλαν σχετικά λίγα χρήματα για να τακτοποιήσουν τις ανάγκες του Αστέρα. Λιγότερα από κάθε άλλη χρονιά. Λογικεύθηκαν, έκοψαν τα πολλά έξοδα και μπήκαν πια στη διαδικασία να είναι περισσότερο επιλεκτικοί στις συνεργασίες τους, αλλά και στις μεταγραφές τους.

Ήδη μάλιστα ξεκίνησε το ξεκαθάρισμα στην ομάδα του Αστέρα Τρίπολης κι αυτό το φανερώνουν οι αποχωρήσεις ονομάτων που είχαν τη δική τους θέση και κανείς δεν περίμενε ότι θα άλλαζαν χώρο. Ο Καρντόζο έφυγε για την Αργεντινή και δεν πρόκειται να γυρίσει για τον Αστέρα ενώ κι ο βοηθός προπονητή της ομάδας, Ισπυρλίδης, ψάχνει πια για δουλειά .

Πριν από 20 ημέρες, ο Μπάκος κι ο Καϋμενάκης είχαν σκεφθεί πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να τα παρατήσουν. Δεν έμειναν σε αυτή την προοπτική. Τελικώς, προτίμησαν να συνεχίσουν. Εξάλλου, ακόμα κι όταν χάνεις χρήματα, το ποδόσφαιρο είναι ....αλκοολίκι και δεν κόβεται εύκολα, όσο κι αν πιστεύει κανείς ότι μπορεί να τα παρατήσει όποια ημέρα το θελήσει .

Ο Νικαιώτης Καϋμενάκης, που δε ξεχνά όποτε έρχεται στην Ελλάδα από τα Εμιράτα, να πετάγεται στις Τζιτζιφιές για να δει τη μητέρα του κι ο Αρκάς στην καταγωγή Μπάκος ,δε συμφωνούν σε όλα. Ο Καϋμενάκης επιμένει ότι είναι προτιμότερο να συνεργάζεται με ξένους παίκτες ο Αστέρας ενώ ο Μπάκος πιστεύει ότι θα πρέπει να γίνει πλέον στροφή σε Έλληνες . Ωστόσο, η ουσία είναι ότι κι οι δύο δεν έχουν καθαρή και πλήρη εικόνα για το τι συμβαίνει στην ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα αλλά και στην ίδια την ομάδα τους.

Πως θα μπορούσε να γίνει αυτό όταν έρχονται στην Ελλάδα από τα Εμιράτα ( συγκεκριμένα από την Φουκούντα - μαλλον την FUJAIRAH ενοουν) μόνο για 2-3 ημέρες κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο και μάλιστα εναλλάξ.... Στις αρχές Ιουνίου, πάντως , το δίδυμο των μεγαλομετόχων του Αστέρα Τρίπολης θα είναι γι΄ αρκετές ημέρες στην Ελλάδα για τα “Ποσειδώνια” κι ίσως εκείνες τις ημέρες μάθουν πολλά που θα τους ξαφνιάσουν και δεν είναι απαραίτητο ότι θα τους αρέσουν .

Αυτα τα ολιγα για το θεμα, για να κλεισει εδω!!
Ο καθε ενας να τραβηξει τον δρομο του και να φτασει στον προορισμο του.
Παντως 2500 εισητηρια η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ τα κοβει ανετα και χωρις να φιλοξενει ομαδες ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου