ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Προοδευτική: Ονειρεύονται... Καϋμενάκη

Απο το sentragoal.gr τα νεα της ημερας που αφορουν την Προοδευτικη.....

Ουσιαστικό αποτέλεσμα σε ό,τι αφορά την επόμενη μέρα στα διοικητικά του συλλόγου της Προοδευτικής δεν προέκυψε από την προχθεσινή γενική συνέλευση του συλλόγου.
Αφού πρώτα έγινε ο απολογισμός της φετινής σεζόν, η οποία δεν κρίνεται επιτυχημένη από τη στιγμή που δεν εκπληρώθηκε ο στόχος της ανόδου, έγινε συζήτηση για τη διάδοχη κατάσταση στον προεδρικό θώκο μετά την αποχώρηση του Νίκου Κατσιγιάννη.

Εκεί κάπου, λοιπόν, «έπεσε» στο τραπέζι το όνομα του νυν μεγαλομετόχου του Αστέρα Τρίπολης, Γιάννη Καϋμενάκη.
Ο τελευταίος φέρεται να αναζητεί ομάδα με κόσμο, ώστε να επενδύσει και χαρακτηριστικά είναι επ' αυτού τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να συζητά την ανάληψη της Παναχαϊκής.
Σε ό,τι αφορά τώρα την Προοδευτική, μέλος του συλλόγου τόνισε πως έχει τη δυνατότητα να ζητήσει ραντεβού με τον Καϋμενάκη,
ο οποίος «ως Κορυδαλλιώτης ενδέχεται να ενδιαφερθεί».

Οι όποιες εξελίξεις -εφόσον υπάρξουν- αναμένονται στο προσεχές διάστημα.
Κατά τα άλλα στη διάρκεια της προχθεσινής γενικής συνέλευσης ο τέως πρόεδρος των «βυσσινί», Σταμάτης Βουρδαμής, αφού εξήρε τον Κατσιγιάννη για την προσφορά του, ζήτησε από τα μέλη του συλλόγου να δοθεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα 15 ημερών, προκειμένου να βρεθεί κάποιος επιχειρηματίας που θα μπορέσει να αναλάβει την ομάδα.
Τέλος, η περίπτωση του Γκαράνη δεν πρόκειται να προχωρήσει, καθώς ο εν λόγω επιχειρηματίας απέσυρε το ενδιαφέρον του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου