ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Ελαχιστα εισητηρια εμειναν για το Μουντιαλ



Μόλις 20 εισιτήρια έχει στη διάθεσή του ο Γαλανόλευκος Φάρος για να τα διαθέσει στους τελευταίους που επιθυμούν να ταξιδέψουν στη Νότιο Αφρική και να παρακολουθήσουν την Εθνική.
Αυτό γνωστοποίησε με χθεσινές του δηλώσεις στο NovaΣπορ FM ο πρόεδρος του συλλόγου, Νίκος Φλέκκας, τονίζοντας επίσης πως οι οπαδοί της Εθνικής που θα ταξιδέψουν στη Νότιο Αφρική με τον Γαλανόλευκο Φάρο θα φτάσουν συνολικά τους 500.
«Το ενδιαφέρον του κόσμου είναι πολύ μεγάλο. Έχουμε συμμετοχές από Αλεξανδρούπολη, Ρόδο, Ζάκυνθο, καθώς και από πολλά άλλα μέρη της Ελλάδας.
Σκοπός μας είναι να ταξιδέψουμε τον Έλληνα στη Νότιο Αφρική με ασφάλεια και όσο το δυνατόν πιο οικονομικά. Νομίζω πως το έχουμε καταφέρει, καθώς η προσφορά των 15 ημερών στη Νότιο Αφρική με μόλις 3.500 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων οδηγών, ξεναγών και συνοδών, αποτελεί ένα πραγματικά ελκυστικό πακέτο.
Μένουν μόλις 20 εισιτήρια για να συμπληρωθεί ο αριθμός των συμμετεχόντων», ανέφερε ο πρόεδρος του «Γαλανόλευκου Φάρου», ενώ στο κλείσιμο των δηλώσεών του, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να διατεθούν 200 ακόμα εισιτήρια για εκδρομείς: «Προσπαθούμε να βρούμε τον πρόεδρο της Ε.Π.Ο. κ. Πιλάβιο, για να μας διαθέσει 200 επιπλέον εισιτήρια, για να ενισχύσουμε την εθνική μας ομάδα, στην περίπτωση που περάσει στους 16 της διοργάνωσης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Φλέκκας.


Σχολιο μας: Αντε ρε παιδια - με την ευχη ολων των Ελληνων- να κανετε το καλυτερο και εσεις και οι παικτες της Εθνικης, μηπως χαμογελασει λιγο το χειλακι μας με ολα αυτα που ακουμε και διαβαζουμε τους τελευταιους μηνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου