ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Σήμερα η Ελλάδα απεργεί - Από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις που έγιναν ποτέ!

Στην τελευταια μεγαλη απεργια, ειχαμε και παλι αναφερθει στα σοβαρα θεματα (που μας αφορουν ολους) κατα ποσο τωρα, μετα την επιβολη των νεων (μεχρι νεωτερας) μετρων - αποφυγης χρεοκοπιας (οπως τα ονομασαν)

Πολλοι εκφραζονται και σχολιαζουν, ειτε ειναι ειδικοι ειτε οχι σε αυτην την χωρα- επι παντος θεματος.
Ενα απο τα αποτελεσματα ειναι η σημερινη δεινη θεση ολων των Ελληνων.

Προτασεις ομως δεν ακουμε - δυστυχος απο κανεναν. Και οσοι το διαβασετε αυτο εδω, μην που πειτε οτι ακουσατε οτιδηποτε αλλο, εκτος απο αφορισμους και αλληλοκατηγοριες.
Ενας που να βγει και να πει - ''ρε παιδια, ας αρχισουμε να καταναλωνουμε ολοι οι Ελληνες επιτελους Ελληνικα προιοντα'' δεν βρεθηκε!! Γιαυτο δεν μας μενει φραγκο - διοτι τα εξαγουμε τα δανεικα!!!
(και με προσοχη μεγαλη τωρα πια, να μην μας ριξουν στις τιμες - τα λαμογια και οι μεσαζοντες)

Ισως ετσι καταφερουμε να σωσουμε Ελληνικες θεσεις εργασιας - δημιουργωντας παραλληλα αμεσες προοπτικες για νεες θεσεις παλι (λογω τις αυξημενης καταναλωσης των εγχωριων παραγομενων προιοντων) αλλα νεες θεσεις, πιο ελευθερες και λειτουργικες απο τα δεσμα και τις απαιτησεις του καθε επενδυτη η μεγαλοσχημονα.

Εμεις οι ιδιοι, πρεπει να σκεφτουμε και να αποφασισουμε πως θα δρασουμε, αποψεις σιγουρα υπαρχουν πολλες, και μεταξυ γκρινιας και φραπεδοφιλοσοφιας κατι μπορει να βρεθει.

Επιτηδες χρησημοποιησα τον πλυθυντικο του εγω - δηλ το εμεις!!
Και οταν γραφω εμεις, εννοω τον πλυθυντικο του εγω - δηλ ενα συνολο ανθρωπων - μικρο η μεγαλο, και οχι τον εαυτουλη μου!!

Διοτι τα τελευταια χρονια οι Ελληνες εχουμε αρχισει να χρησιμοποιουμε στην Ελλαδα ''πλυθυντικο ευγενειας'' - το ακουμε καθε δευτερολεπτο στα μπανιστιρ-ντουλαπια μας.
Εκει μας καταντησαν να μιλανε καποιοι για τον εαυτο τους και να χρησιμοποιουν πλυθυντικο - εχοντας την ψευδαισθηση οτι ειναι καποιοι σπουδαιοι!!!!
Ρε ασχετοι, σε πιο σχολειο το διδαχτηκατε αυτο?? Ποιος δασκαλος σας το εμαθε???

Την μονη αποψη, απο τις αμετρητες αναλυσεις που ακουσα η διαβασα τον τελευταιο μηνα, ειναι αυτη του Γαλλου Ευρωβουλευτη - που μας υποστηριξε και στην Ευρωβουλη για το κοστος των εξοπλισμων-
και ειπε κατι πολυ συγκεκριμμενο!!
''Οτι εμεις οι Ελληνες βαζουμε μπροστα μονο το ατομικο μας συμφερων και δεν σκεφτομαστε το συμφερον του συνολου'' (δηλαδη της κοινωνιας, που ζουμε - που λειτουργουμε - που εκφραζομαστε).
Και πιστευω, οτι εχει 200% (και βαλε) δικιο!!!

Αν θελετε να μαθαινεται νεα για τις πολυ μεγαλες απεργιακες κινητοποιησεις που συμβαινουν σημερα (και καλως συμβαινουν και αυτες - για να καταλαβουν πολλοι, οτι δεν κοιμομαστε τελικα με τα τσαρουχια)

σας προτεινουμε το ακολουθο site (που απεργουν και αυτοι)
http://www.newsit.gr/ - αλλα τουλαχιστον οι ανθρωποι σκεφτηκαν και ολους εμας που θελουμε να μαθουμε καποιο νεο για τα τεκταινομενα στην Ιερουσαλημ!!!
Με συνεχη ροη ειδησεων ειδικα για τις κινητοποιησεις!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου