ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Προοδευτική - Κερατσίνι 2 - 0

Στην άκρη έβαλαν τις διοικητικές αναταραχές οι ποδοσφαιριστές της Προοδευτικής και κάτω από τις οδηγίες του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου, που έκανε θετικό ντεμπούτο, έφτασαν στη νίκη με 2-0.
Στο 71 ο Μπεθάνης άνοιξε το σκορ, ενώ στο 86 ο Σεβαστόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με εννέα παίκτες λόγω αποβολής του Παπαδόγκωνα στο 59 και του Χατζή στο 69, ενώ από πλευράς Προοδευτικής αποβλήθηκε στο 76 ο Κονέ.
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μητρογιάννης, Τζιέρης, Πρισιμιτζής, Προβατάς, Παπανικόλας, Κονέ, Χαλκιάς (46 Μυλωνάς), Ουσταμπασίδης (75 Χατζηγεωργαλής), Αργυρίου, Μπεθάνης, Σεβαστόπουλος.
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Παυλής, Μακρής, Παπαδόγκωνας, Βατής, Γεωργόπουλος, Κουρκούτης, Χατζής, Διβόλης (85 Σιδηρόπουλος), Αγγελάκης, Διονυσόπουλος, Χάσκας (80 Ρωμαντσής).

απο periferiako.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου