ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Σάββατο 29 Μαΐου 2010

ΤΑ 12 ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ

Για την καλυτερη εξυπηρετηση και ευκολια σας, δημιουργηθηκε μια νεα λιστα αναπαραγωγης στο Καναλι μας στο YOUTUBE, οπου ειναι συγκεντρωμενα τα 12 βιντεο που προκριθηκαν στον τελικο γυρο για να αναδειξετε με ψηφοφορια τα 3 καλυτερα γκολ της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ στην σαιζον 2009 - 2010.

Απλα πατηστε τον συνδεσμο που ακολουθει:
http://www.youtube.com/user/NOGATER#grid/user/2302E271B4E8A347




Για την ψηφοφορια ισχυει οτι αναρτησαμε ηδη στις προηγουμενες αναρτησεις με τα βιντεο των γκολ.

Η μονη διαφορα απο τον αρχικο σχεδιασμο της ψηφοφοριας ειναι οτι ο τελικος γυρος θα διαρκεσει 3 ημερες (μεχρι Δευτερα 31/Μαιου τα μεσανυχτα) αντι για 2 ημερες, για τον λογο οτι η καλοκαιρια του Σαββατκυριακου αυτου, θα κρατησει πολυ κοσμο εκτος σπιτιου και μαλλον σε παραλιες και δροσερα μερη!

3 σχόλια:

  1. ΠΡΟΟ-ΜΑΡΚΟ ΓΚΟΟΟΟΟΛ 5-0 Μιχαηλ.MPG

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΟ - ΜΑΡΚΟ 5-0
    Πολλά μπράβο για την προσπάθεια σου Nogater.
    Μακάρι του χρόνου να τραβήξεις πολλά περισσότερα γκολ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή