ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Κυριακή 30 Μαΐου 2010

25 ΩΡΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΟΝΟ για να ψηφησετε τα 3 καλυτερα γκολ της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ!!!!

Σε ακριβως 25 Ωρες απο τωρα μεσανυχτα Δευτερας 31/Μαιου, κλεινει ο τελικος διαγωνισμος για τα 3 καλυτερα γκολ που σημειωσε η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ την σαιζον 2009-2010 και εχουν καταγραφει σε βιντεο.

Η ψηφος και η συμμετοχη του καθενος θα κανει και την διαφορα!!

Στις ακριβως προηγουμενες αναρτησεις ολες οι πληροφοριες για την ευκολη διαδικασια, οπως και ολα τα βιντεο απο τα 12 γκολ που προκριθηκαν με την ψηφο σας στον τελικο.

Παραλληλα να εκφρασω και εγω απο εδω μακρια τις θερμοτερες ευχες για ταχεια αναρωση στον Βασιλη και στον Βικτωρα, μετα το σημερινο τρακο το πρωι, με την ''κυρια σοφερινα'' που ξεχασε η ''δεν εμαθε στα μαθηματα οδηγησης'' οτι οταν εχουμε ΣΤΟΠ σταματαμε και ελεγχουμε τον δρομο που διασταυρωνουμε.
Αληθεια ποσα ειπαμε ειναι τα διπλωματα που εχουν βγει χωρις ''δωρακι'' στην Ελλαδα??

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου