ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Σάββατο 29 Μαΐου 2010

ΤΕΛΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ 3 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΠΡΟΟ 09-10 (ΑΝΑΡΤΗΣΗ 4 / 4)

ΑΝΑΡΤΗΣΗ 4 /4 ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ!!

ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ (ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ 3 ΜΕΡΕΣ ΣΑΒΒ, ΚΥΡ, ΔΕΥΤ) ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΤΕ ΤΑ 3 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ (ΑΠΟ ΟΣΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ - 39 ΣΥΝΟΛΟ) .
ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ 4 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΡΙΘΜΗΜΕΝΕΣ 1/4 - 2/4 - 3/4 - 4/4.

ΚΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ - ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΑ!

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΘΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ!!!

Λιγα στατιστικα για τον προκριματικο γυρο:
Μεσα σε τρεις ημερες απο την δημιουργια του καναλιου με τα 39 βιντεο ειχε μεσω του ειδικου λινκ 132 επισκεψεις (προβολες)
Συνολικα ψηφησαν μονο 29 ατομα (αριθμος πολυ μικρος για να αντιπροσωπευει τον κοσμο της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ - πως να ερθουν δηλαδη σοβαροι επενδυτες στην ομαδα?)

Απο τα 39 υποψηφια βιντεο, ελαβαν ψηφο συνολικα τα 19. (μπορειται να τα δειτε στα σχολια των αναρτησεων και υπαρχουν και καποιες τηλεφωνικες ψηφοφοριες)

Λογω ισοψηφιας θα συμμετεχουν 12 γκολ στον τελικο γυρο αντι για 10 που ειχαμε γραψει.

Η σειρα που θα αναρτηθουν τα βιντεο στις 4 αναρτησεις ειναι εντελως τυχαια και δεν αντιπροσωπευει την σειρα καταταξης στον προκριμματικο!!

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΘΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΕΠΩΝΥΜΑ Η ΑΝΩΝΥΜΑ!!!







ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ 4/4
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΨΗΦΗΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΔΩ, ΨΗΦΗΣΤΕ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΣΤΟ ΑΣΠΡΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου