ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ .......τελικα ισως ειναι βυσσινι!!

Φωτεινο Φαρο...... που ισως μπορει να μας δειξει την πορεια μεσα στην φουρτουνα - προς την δικη μας βυσσινι Ιθακη, ισως αποτελουν οι ''ΜΑΓΚΕΣ'' των νεωτερων σε ηλικια ποδοσφαιρικων τμηματων της ομαδας μας!!!

Την Κυριακη το βραδυ, καποιο απο αυτα τα παιδια και την ωρα της εκπομπης εγραφε στο τσατ, οτι στεναχωριεται παρα πολυ με αυτα του ακουει και διαβαζει και οτι ειναι πολυ ''βυσσινι'' παρ' ολο που θα μπορουσε να ηταν καπου αλλου- λογω καταγωγης.
Αρκετοι που παρακολουθησαν την εκπομπη μεχρι το τελος της, θα το θυμουνται πιστευω.

Απο το http://vissiniclubnogate.blogspot.com/ η συνεχεια:

Σαρωνουν τα πιτσιρικια!!

Πριν λιγες μερες τελειωσε το πρωταθλημα ενωσεων ποδοσφαιρου παιδων (ακαδημιων). Το παιδικο τμημα αναδειχθηκε πρωταθλητης του Πειραια.
Με την καθοδηγηση του κ. Σκριβανου και των υπολοιπων συνεργατων του εκαναν φετος σπουδαια δουλεια αφου παιδικο εφηβικο σαρωσε τους τιτλους σε ολες της κατηγοριες και διοργανωσεις σχεδον.
Ειμαστε περηφανοι για την νεα γενια που γαλουχηθηκε με τα Προοδευτικανικα ιδεωδη. Καποτε αυτα τα παιδια θα γινουν το μελλον μας!!!!
Σας ευχαριστουμε ολους που μας κρατατε ζωντανους. Αυτο και τιποτα αλλο.

Ετσι τελειωνει αυτη η ανακοινωση!!! Απλα.

Απο το Prootube το επομενο θεμα μας:

Θερμη παρακληση στον κοσμο για την αυριανη Γεν. Συνελευση


Θα θελαμε να σας ενημερωσουμε οπως ολοι γνωριζετε οτι αυριο στις 19.00 στα γραφεια της Προοδευτικης θα γινει Εκτακτη Γενικη Συνελευση ανοιχτη και για τους φιλους της Προοδευτικης ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ που ταλαιπωρει εδω και καιρο το Συλλογο. Σε καμοια περιπτωση δεν θα υπαρξει περιπτωση για ψηφοφορια η οποιαδηποτε διαδικασια εκλογης νεου Διοικητικου Συμβουλιου. Αυτο θα πραγματοποιηθει μεσα στον επομενο μηνα αφου οριστει μια επιτροπη αυριο που θα τρεξει την ολη διαδικασια. Στην αυριανη συνελευση θα γινει μια λεπτομερη αναφορα απο τη Διοικηση για ολη τη φετινη πορεια και για τα οσα επραξε και οφειλει να δωσει εξηγησεις στον κοσμο για την σημερινη κατασταση που υπαρχει στο Συλλογο. Σιγουρο θεωρουμε οτι θα ακουστουν και οι γνωμες αρκετων εκ της Διοικησης ατομικα αλλα και οτι εχει να δηλωσει ο Κος Κατσιγιαννης ( πλεον σαν απλο μελος ) για τους λογους της παραιτησης του απο τη θεση του Προεδρου αλλα και για οσα εχει ταξει να πει απο το Δεκεμβρη για ορισμενα προσωπα. Επισης περιμενουμε να ακουστει και η γνωμη ολων των ανθρωπων ( πρωην μελοι της Διοικησης ) που στηριζουν την αποψη να αλλαξει το Διοικητικο σχημα και συγκεκριμενα για ποιους λογους ηρθαν σε αντιπαραθεση με τον Κατσιγιαννη.
Επειδη οπως καταλαβαινετε ολοι οι οπαδοι που θα βρεθουν αυριο στη Συνελευση θα βρεθουν απεναντι σε αντιπαραθεσεις και << κατηγοριες >> προτεινουμε απλα να κρατησουν ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΣΤΑΣΗ , να ακουσουν ολες τις πλευρες και τις αποψεις και τα τελικα συμπερασματα και αποψεις να τα εκφερουν στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Α.Ο ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ που θα οριστει απο μια Διοικουσα επιτροπη για την εκλογη νεου Δ.Σ. Περισσοτερες λεπτομερειες και περαιτερω ενημερωση των Φιλαθλων θα γινει αυριο Τεταρτη στις 17.00 στην Πλ. Μεμου για να γινειμια προσπαθεια δημιουργιας κοινης γραμμης και φωνης των οπαδων. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΑΔΕΡΦΙΑ γιατι στο τελος εμεις οι οπαδοι θα κλιθουμε να δωσουμε την τελικη λυση σε ολα αυτα.

PROOTUBE DIGITAL CHANNEL

Ελπιζω πολλοι που διαβασατε και στα αλλα μας μπλογκ της δυο αυτες αναρτησεις να μπορεσετε να καταλαβετε και περι τινος προκειται:

Απλα.... πρεπει να πει ο καθε ενας οτι εχει να πει αυριο, ωστε ολοι οι παρευρισκομενοι,
απλα να μπορεσουν να κρινουν.....αμεροληπτα!!!

Παραλληλα πιστευω οτι θα ηταν εξαιρετικα χρησιμο, το να μην ασχολειθει κανενας με διαγωνισμο Προοδευτικανοφροσυνης στην παρουσα φαση- ειναι χαλασμενο το οργανο μετρησης!!!!

Απλα να υπενθυμισουμε σε ολους, οτι η Προοδευτικη Νεολαια ουτε ηταν κτημα κανενος- ουτε προκειται ποτε να γινει!!!!
Η Προοδευτικη ειναι ο κοσμος της και οτι αυτος ο κοσμος πρεσβευει!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου