ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Η Προοδευτικη και παλι ψυχοραγει........ Βοηθεια ρε παιδια !!!

Αναδημοσιευουμε απο το PROOTUBE DIGITAL CHANNEL τα πρωτα νεα απο την Γενικη Συνελευση του ΑΟ Προοδευτικη Νεολαια

Η Γενικη συνελευση πραγματοποιηθηκε στα γραφεια του Συλλογου παροντος του μεγαλυτερου μερους του Δ.Σ αλλα και πληθος οπαδων. Η αιθουσα ασφικτικα γεματη και τα νευρα ολων τεταμενα. Ολοι ετοιμοι για πολεμο λες και ειμασταν δυο στρατοπεδα. Η συναντηση ξεκινησε με τον Κο Κατσιγιαννη ο οποιος δηλωσε και επισημα την παραιτηση του εξηγοντας τους λογους για τους οποιους φευγει απο το Δ.Σ αλλα παραμενει απλο μελος και οπαδος της ομαδος. " Δεν με βοηθησαν οσο επρεπε " ειπε και καπου εκει η κουβεντα ξεφυγε και αρχισαν εντονες αντιπαραθεσεις , φωνες και ανταρες. Δεν θα θελαμε να μακρυγορησουμε αλλα με λιγα λογια θα σας πω ενα πραγμα , οτι σας ειπαμε στο χθεσινο αρθρο εγινε αλλα σε κατι ουσιαστικο δεν καταληξαμε. Ακουστηκαν πολλες αληθειες και ονοματα για θεματα που ειχαν διαστρεβλωθει κατα καιρους , μαθαμε ορισμενους που εταζαν αλλα εγιναν την κρισιμη στιγμη ΚΑΠΝΟΣ . Δεν οδηγηθηκαμε πουθενα τελικα μονο που φτασαμε σε σημειο εγκεφαλικου επεισοδιου απο τα οσα ακουγαμε. Τελικα οι φιλαθλοι αποχωρησαν και εμεινε στο τραπεζι μονο το Δ.Σ με τον Κο Κατσιγιαννη. Εγινε μια συζητηση και αποφασιστηκε να συνεχησει η παρουσα εναπομηναν Διοικηση εως το τελος της Σεζον. Θα οριστει και αλλη Γενικη Συνελευση Μελων για να παρθουν και οι τελικες αποφασεις ενω για το θεμα της παραιτησης του Κου Κατσιγιαννη ο ιδιος θεωρει αμετακλητη την αποφαση του και με αυτη θα παει και θα παρεβρεθει στην Γενικη Συνελευση Μελων χωρις να γνωριζουμε εαν υπαρχει οποιαδηποτε περιπτωση αναιρεσης της.
Ποια ειναι η αποψη μας μετα τα σημερινα ? Οτι μαλλον εχουμε προβλημα νοοτροπιας και πρεπει να αναλογιστουμε τα πραγματα με αλλο ματι. Καθε χρονο να καταστρεφουμε οτι με κοπο και ιδρωτα δημιουργουμε ?
Γιατι ? Ειχαμε πει οτι θα μεινουμε ουδετεροι στο θεμα αλλα μετα τα σημερινα και επειδη δεν βρεθηκε κανενας να δωσει εστω και την παραμικρη λυση στο τραπεζι θα παραμεινουμε και θα στηριξουμε την παρουσα Διοικηση και θα προσπαθησουμε να παρεχουμε τα μεγιστα για την Προοδευτικη μας.
Παντως μην νομιζετε οτι τελειωνουμε εδω , εχουμε πολυ ψωμι ακομα να σας πουμε απλα λογω της τεταμενης σημερινης καταστασης πρεπει να βρουμε και λιγο ηρεμια.
Σας ευχαριστουμε για την κατανοηση σας.

Προτεινουμε και στα υπολοιπα blog να γινει μια ραδιοφωνικη εκπομπη και να ενημερωθει λεπτομερως ο κοσμος για το τι προκειται να γινει απο δω και περα και να ακουστουν και οι γνωμες των οπαδων.
Αν γινεται και υπαρξει συμφωνια θα πρεπει να γινει οσο πιο αμεσα γινεται....

PROOTUBE DIGITAL CHANNEL

ΤΕΛΙΚΑ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΕΙ Η ΑΝΟΙΞΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!L

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου