ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Εκτακτο Διοικητικο Συμβουλιο και θεμα Προπονητη ? ( Τι εγραψαν.....)

Σημερα το απογευμα στα γραφεια του Συλλογου θα πραγματοποιηθει εκτακτο Διοικητικο Συμβουλιο για να συζητηθουν τρεχοντα θεματα του Συλλογου αλλα το κυριοτερο ειναι οτι μαλλον το ενδιαφερον θα μονοπωλησει το θεμα του προπονητη Κου Βογιατζη ο οποιος στον αγωνα με το Λαυριο συμφωνα με πληροφοριες αποχωρησε απο τον παγκο της ομαδος για αγνωστη προς εμας αιτια. Λεγεται μαλιστα οτι ηδη εχει δηλωσει την προθεση παραιτησης του στους παιχτες και το ιδιο θα κανει και στο Διοικητικο Συμβουλιο το απογευμα. Εμεις απο την πλευρα μας εχουμε υποχρεωση να περιμενουμε τις εξελιξεις και να σας ενημερωσουμε για οτι αποφασεις προκυψουν για το θεμα. Σας γνωστοποιουμε οτι δεν γνωριζουμε περαιτερω λεπτομερειες και τι εχει συμβει ακριβως.

PROOTUBE DIGITAL CHANNEL

Στο εγκυρο σαιτ SENTRAGOAL διαβασαμε τα εξης:

Σπουδαία νίκη αναφορικά με την προσπάθεια για παραμονή σημείωσε ο Ολυμπιακός Λαυρίου, ο οποίος επικράτησε στην έδρα του με σκορ 2-1 της Προοδευτικής.
Το αποτέλεσμα αυτό οδήγησε τον προπονητή των «βυσσινί» Στέλιο Βογιατζή στην απόφαση να υποβάλει παραίτηση μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Επιμελεια ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΤΣΗΣ


Το dokari.gr εγραψε:

Τριγμοί στην Προοδευτική
Δευτέρα, 19 Απρίλιος 2010 16:38
sima_prooΗ χθεσινή ήττα από τον Ολυμπιακό Λαυρίου με 2-1 ήταν η τέταρτη στα τελευταία πέντε ματς για την Προοδευτική και ώθησε τον Στέλιο Βογιατζή σε παραίτηση.

Ο παλαίμαχος άσος των “Βυσσινί” βρέθηκε στον πάγκο της ομάδας το τελευταίο πεντάμηνο, ωστόσο η απώλεια του στόχου της κατάκτησης του πρωταθλήματος στον 9ο όμιλο και του Κυπέλλου Πειραιά χαρακτήρισε τη σεζόν αποτυχημένη.


Μολις εχουμε λεπτομερειες για το θεμα, θα ακολουθησει νεα αναρτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου