ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Κυριακή 18 Απριλίου 2010

ΛΑΥΡΙΟ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 2-1(Tι γραφτηκε)

Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ εχασε στο Λαυριο με 2-1.

Νίκη σωτηρίας ο Ολυμπιακός Λαυρίου!


Ανυπολόγιστης αξίας νίκη πήρε ο Ολυμπιακός Λαυρίου, που κέρδισε το απόγευμα με 2-1 την Προοδευτική. Με αυτό το αποτέλεσμα, οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να αισθάνονται μεγαλύτερη σιγουριά για την παρουσία τους στη Δ’ Εθνική και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Στο 32’ ο Βαλεντίνο Γιαχάεβ άνοιξε το σκορ, όμως στο 54’ ο Αργυρίου ισοφάρισε. Στο 63’ ο Βίκτωρ Παπαδόπουλος έδωσε το προβάδισμα ξανά στους γηπεδούχους για το 2-1. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κυριακόπουλος (ΣΔ Αθηνών).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Δημητρόπουλος (74’ Ουσταμπασίδης), Μούργος (72’ Μπεριάνης), Τσιώλης (89’ Λαμπιρινάκος), Τσίκλος, Καραπιπέρης, Ρίζος, Παπαδόπουλος Β., Παπαδόπουλος Μ., Ζουμάς, Γκόντζος, Γιαχαέβ Β.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μητρογιάννης (71’ Γκεγλέ), Τζιέρης, Καλαϊτζίδης, Προββατάς, Κονέ, Σεβαστόπουλος, Μιχαήλ, Χαλκιάς (61’ Μπισιτζής), Αργυρίου (61’ Μπίφσας), Μπεθάνης, Ουσταμπασίδης.

απο periferiako.com

το dokari.gr εγραψε

Ημέρες... Καλλονής ζουν στη Μυτιλήνη καθώς το "καμάρι" του νησιού βρίσκεται πλέον στο +5 με τη νίκη της επί του Αρη Αμφιάλης και το Χ στο Αχαρναϊκός - Κορωπί.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στον 9ο όμιλο της Δ' Εθνικής:

Αχαρναϊκός – Κορωπί 2-2
Ολυμπιακός Λαυρίου – Προοδευτική 2-1
ΑΕΛ Καλλονής - Αρης Αμφιάλης 2-1
Μαρκό – Κερατσίνι 0-4
ΑΕ Περάματος - Ελλάς Ποντίων 1-2
Αήττητος Σπάτων - Διαγόρας Αγ. Παρασκευής δεν διεξήχθη
Αμφιάλη – Αιολικός 0-3
Ωρωπός - Δάφνη Δαφνώνα 3-0



ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Κορωπί - Προοδευτική
Αρης Αμφιάλης - Αχαρναϊκός
Κερατσίνι - Ολυμπιακός Λαυρίου
Ελλάς Ποντίων – ΑΕΛ Καλλονής
Διαγόρας Αγ. Παρασκευής - Μαρκό
Αιολικός – ΑΕ Περάματος
Δάφνη Δαφνώνα - Αήττητος Σπάτων
Ωρωπός - Αμφιάλη



Καποιες ειδησεις που ενδιαφερουν:

Τέλος η σεζόν για τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής!

Ένα ξεκούραστο τρίποντο θα πάρει ο Αήττητος Σπάτων για αυτό το Σαββατοκύριακο, μετά την απόφαση των διοικούντων τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής να αποσύρουν την ομάδα από τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στις τάξεις του νησιώτικου συλλόγου, ο πρόεδρος Χρυσόστομος Χατζηκυριαζής και τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου αποφάσισαν να μην κατεβάσουν την ομάδα σε άλλο παιχνίδι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από αύριο. Έτσι, ο Διαγόρας υποβιβάζεται και θα ξεκινήσει στο επόμενο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Λέσβου με -2 βαθμούς.

www.periferiako.com

ΑΜΦΙΑΛΗ: Στο προσκήνιο η συγχώνευση με το ΚερατσίνιΠέρσι τέτοια εποχή περίπου ήταν που είχε κάνει την εμφάνισή του το σενάριο που ήθελε το Κερατσίνι και την Αμφιάλη να ενώνονται «εις σάρκα μία» και να πορεύονται μαζί, ελέω οικονομικών προβλημάτων. Τότε, το σχέδιο είχε αποτύχει παταγωδώς, καθώς είχε σκοντάψει στα εμπόδια που ύψωναν ορισμένοι παράγοντες και από τις δύο πλευρές. Αυτή την περίοδο έχει προκύψει πάλι ανάλογο θέμα, με τις δύο πλευρές να σκέφτονται εκ νέου το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσουν μαζί τη συνέχεια. Την προσεχή Τετάρτη στις 19.00 στα γραφεία της Αμφιάλης θα συγκεντρωθούν τα μέλη του σωματείου, τα οποία θα συζητήσουν για αυτή την προοπτική. Δεν αποκλείεται φέτος να συμβεί ό,τι δεν είχε συμβεί πέρσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου