ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Τρίτη 20 Απριλίου 2010

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Παραιτήσεις και προβληματισμός

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Παραιτήσεις και προβληματισμός

Ανησυχία επικρατεί στις τάξεις των οπαδών της Προοδευτικής μετά τις πρόσφατες εξελίξεις που ήρθαν να κορυφωθούν σε ένα κάκιστο δίμηνο. Μετά και τη χθεσινή ήττα από τον Ολυμπιακό Λαυρίου, την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης έθεσε ο Στέλιος Βογιατζής, ο οποίος δεν άντεξε το βάρος της ευθύνης του για την κατηφορική πορεία των «βυσσινί» που ξεκίνησε πριν από εννέα αγωνιστικές σε εκείνο το εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΛ Καλλονής. Πλέον, το ερώτημα είναι τι μέλλει γενέσθαι και ποια θα είναι η διάδοχη λύση. Ο πρόεδρος του ιστορικού συλλόγου, Νίκος Κατσιγιάννης είναι ο άνθρωπος που θα πάρει την τελική απόφαση.

πηγη: periferiako.com (και ας αργησε!!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου