ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

ΨΗΛΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΝΟΙ KAI TA ΛΑΒΑΡΑ ΜΑΣ!!


Απο την περασμενη Κυριακη υποστηριζουμε οτι τιποτε δεν χαθηκε, βεβαια η κατασταση εγινε ποιο δυσκολη. Διαφοροι μεγαλορυθμιστες η μικρορυθμιστες, θα παιξουν τον ρολο τους στους εναπομειναντες αγωνες του ομιλου μας. Ουτως η αλλως, πολλοι εχουν αναγκη βαθμων για να σωθουν αλλοι για να σιγουρευτουν και καποιοι δινουν μαχη θεμιτη η αθεμιτη για να ανεβουν στην Γ' Εθνικη. Στην συνεχεια θα διαβασετε το κειμενο που εστειλε ενας πιστος μας φιλος ο CHRISTIAN προς το PROOTUBE λογω των τεχνικων προβληματων που αντμετωπιζουμε προς το παρον στο ΦΟΡΟΥΜ:


Το παρακατω κειμενο αποτελει ενα σχολιο απο το φιλο μας CHRISTIAN το οποιο σταλθηκε με mail στο PROOTUBE και μας κανει να ειμαστε πανω απ' ολα υπερηφανοι για την ομαδα μας και παντα αισιοδοξοι οπως πρεπει να ειμαστε. << Την τελευταια εβδομαδα λογω του ανεπιτυχους αποτελεσματος με τον Αιολικο διακρινω μια εντονη απογοητευση που ξεκινα απο την κορυφη και φτανει ως τον τελευταιο οπαδο μας. Εγω θα κανω μια απλη ερωτηση. Ειναι δυνατον να θεωρειται η Καλλονη φαβορι για ανοδο που εχει ενα βαθμο διαφορα απο εμας και εμεις τελειωμενοι?Με οχτω νικες πιος απο εσας πιστευει οτι δεν θα ειμαστε εμεις που θα πανηγυρισουμε στο τελος? Δυσκολο ναι ακατορθωτο οχι αφου στην ουσια ειναι τεσσερεις νικες στα εκτος εδρας παιχνιδια μας μιας και μεσα στο κλουβι δεν ειναι ευκολο να γινει αλλη στραβη.Συμπερασμα.Ειμαστε ακομη ΖΩΝΤΑΝΟΙ. Αλλωστε ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ειμαστε γιατι να μην φερουμε τα πανω κατω εστω και με αυτες τις συνθηκες?Οποιος νομιζει οτι δεν εχουν γινει τετοιες ανατροπες θα του θυμισω την περυσινη περιοδο του Απολλωνα που εκει που εφανιζοταν τελειωμενος και ηταν ετοιμος να διαλυσει βρεθηκε ενα βημα πριν την ανοδο την οποια τελικα εχασε με μια ανοητη ηττα στην εδρα του.Το ιδιο συνεβη και με το Αγρινιο που τελικα ανεβηκε η μην σας θυμισω πως τελικα ανεβηκαμε στο μπασκετ προπερυσι οταν ολοι μας ειχαν τελειωμενους.Ολοι μαζι αντι να κλαιμε επειδη χασαμε μια μαχη να κερδισουμε τον πολεμο. >> Θα θελαμε επ' ευκαιριας να ευχαριστησουμε ολους οσους μας εστειλαν μηνυματα και να ξερετε οτι η βοηθεια ολων σας ειναι απαραιτητη για εμας και το εργο μας. PROOTUBE DIGITAL CHANNEL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου