ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΩΡΩΠΟΣ αυριο Κυριακη στις 16:00


Η Προοδευτικη μετα την ηττα της περασμενης αγωνιστικης στην Μυτιληνη απο τον Αιολικο με 2-1, αγωνιζεται αυριο Κυριακη στις 16:00 (συμφωνα με το σαιντ της ΕΠΟ) στο ''ΚΛΟΥΒΙ'' εναντιων της ομαδας του Ωρωπου.

Μεσοβδομαδα ο Ωρωπος ανακυρηχθηκε κυπελλουχος ΕΠΣΑΝΑ, καταβαλωντας την αντισταση της Τριγλιας Ραφηνας (πρωτοπορου της Α' ΕΠΣΑΝΑ) με 2-1 στην παραταση, με δυο τερματα του Μπαλογιαννη.

Οι φιλαθλοι της ΠΡΟΟ αναμενεται να δωσουν και παλι το παρον στο ''Κλουβι'',
για να δωσουν μια ακομα φορα την ωθηση στους παικτες της ομαδας ωστε να επανελθουν στα νικηφορα αποτελεσματα, διατηρωντας ετσι καποιες ελπιδες ανοδου στην Γ' Εθνικη (συμφωνα με το υπολοιπο προγραμμα των αλλων διεκδικητων), παρα το απογοητευτικο αποτελεσμα τις περασμενης Κυριακης.

Οι υπολοιποι αγωνες του ομιλου:


Αχαρναϊκός-Αμφιάλη


Καλλονή-Περάματος Α.Ε.


Κερατσίνι-Αιολικός


Ολυμπιακός Λαυρίου-Αήττητος Σπάτων


Προοδευτική Νεολαία-Ωρωπός


Αρης Αμφιάλης-Δάφνη Δαφνώνα


Ελλάς Ποντίων-Διαγόρας Αγ. Παρασκευής

Κορωπί-Μαρκό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου