ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Η ανακοίνωση του Αιολικου, για το ματς με την Προοδευτική και τα παραλειπομενα


source: vissiniclubnogate.blogspot.com.

Έστω και καθυστερημένα, η διοίκηση του Αιολικού εξέδωσε ανακοίνωση σχζετικά με τις φήμες που είχαν συνοδεύσει την αναμέτρηση της περασμένης αγωνιστικής με αντίπαλο την Προοδευτική. Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:
«Το Δ.Σ. του Αθλητικού Εκπολιτιστικού Ποδοσφαιρικού Συλλόγου ΑΙΟΛΙΚΟΣ, με αφορμή τα διάφορα σχόλια που διέρρευσαν εις βάρος της ομάδας μας, μία εβδομάδα πριν τον αγώνα με την ομάδα της “Προοδευτικής Νεολαίας” εν όψει και των υπολοίπων αγώνων του πρωταθλήματος, κάνει γνωστά τα εξής: Ο ΑΙΟΛΙΚΟΣ αγωνίζεται για την ιστορία του, όντας η ιστορικότερη ποδοσφαιρική ομάδα του νησιού και του ομίλου στον οποίον αγωνίζεται. Σεβόμενοι λοιπόν αυτή την ιστορία μας, αγωνιζόμαστε και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, προκειμένου σύντομα να φτάσει η ομάδα εκεί που της αξίζει, στις επαγγελματικές κατηγορίες. Μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα του αγώνα της Κυριακής (14/3/2010) ενάντια σε ένα εξίσου ιστορικό ποδοσφαιρικό σωματείο του Πειραιά, την Προοδευτική Νεολαία, διαψεύσθηκαν όλες οι “Κασσάνδρες”, που κατά τη διάρκεια της εβδομάδας πριν τον αγώνα, διέδιδαν διάφορα ψευδή σχόλια εις βάρος της ομάδας μας και του Διοικητικού της Συμβουλίου, δυσφημίζοντας τη μακρά και βαριά ιστορία του ΑΙΟΛΙΚΟΥ. Οι ποδοσφαιριστές μας έπαιξαν, όπως πάντα με ψυχή και κέρδισαν ένα δύσκολο αντίπαλο, πετυχαίνοντας το αυτονόητο σε κάθε μας αγώνα δηλαδή τη νίκη, αδιαφορώντας για το ποιος είναι ο αντίπαλος και τι βαθμολογική θέση κατέχει στον όμιλο που αγωνιζόμαστε. Οι φίλοι της ομάδας μας πρέπει να γνωρίζουν, ότι ο ΑΙΟΛΙΚΟΣ αγωνίζεται για τη βαριά και μακρόχρονη ιστορία του, γι’ αυτό θα πρέπει να δίνουν δυναμικά το παρόν στο γήπεδο σε κάθε μας αγώνα, κλείνοντας παράλληλα τα αυτιά τους στα όσα διαδίδουν οι “Κασσάνδρες” και τα διάφορα “παπαγαλάκια”. Να είναι σίγουροι ότι η ομάδα μας, θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τον ίδιο ζήλο και στα υπόλοιπα παιχνίδια του πρωταθλήματος, προκειμένου να τερματίσει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, προετοιμάζοντας παράλληλα την ομάδα για την επόμενη χρονιά, που θα θέσει ως στόχο την άνοδο στην Γ’ Εθνική».


Ακολουθουν τα σχολια απο το : http://vissiniclubnogate.blogspot.com/

Οταν ρωτήσεις κάποιον να σου πει μια ομάδα από την Μυτιλήνη η απάντηση σίγουρα θα είναι ο Αιολικός.Οταν έχεις ιστορία δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα και κανένανε.
Γιαυτό οι άνθρωποι δεν είχαν κανένα πρόβλημα στο να ζητήσουν να έρθουν στο Κορυδαλλό,όπως δεν είχαν και κανένα πρόβλημα να μας φιλοξενίσουν στην έδρα τους.
Σε όλες τις περιπτώσεις οι άνθρωποι θεώρησαν τιμή τους που θα μας αντιμετώπιζαν σαν αντίπαλο και φυσικά δεν είχαν καμία σχεση με τις "Κασσάνδρες" και τα "παπαγαλάκια" που γνωρίζουμε πολύ καλά το τρόπο που λειτουργούν (τα είδαμε και με τα μάτια μας πως λειτουργούν).
Τα "παπαγαλάκια" το μόνο που δεν γνωρίζουν είναι, ότι μπορεί να πετανε ψηλά αλλά όταν δεν έχεις ιστορία και σου γίνει η στραβή, θα ψάχνεις να βρείς σε ποιά κατηγορία θα σταματήσεις (όπως έχει γίνει και με δεκάδες άλλες ομάδες)
Τέλος ευχόμαστε καλή συνέχεια στον Αιολικό και προπάντων νίκες την 28η και 29η αγωνιστική.

Το σχολιο του μπλογκ μας:
Η ιστορια μιας ομαδας και η παραδωση της, εχει τυχει τα τελευταια χρονια να ειναι εντελως πλασματικη με την κατηγορια που αγωνιζωνται καποιες ομαδες. Τα παραδειγματα πολλα!!
Το οτι πολλες απο αυτες τις ομαδες βρεθηκαν εκει που ειναι σημερα και αγωνιζωνται με το κεφαλι ψηλα ομως, συνηθως ειναι αποτελεσμα που προηλθε απο καθαρα εξωαγωνιστικους λογους.

Το οτι κυκλοφορουν ''παπαγαλακια'' και ''σπουργιτακια'' στην ποδοσφαιρικη πιατσα, ειναι αναξιο σχολιασμου (τα ακουμε χρονια - τα βλεπουμε περισσοτερα χρονια απο οτι τα ακουμε, διοτι καποτε δεν μιλουσαν κιολας - απλως εσκαγε η μεγαλη εκπληξη την Κυριακη το απογευμα). Αυτα ειναι ετσι η αλλιως θεματα που αφορουν την πολιτεια και τις θεσμοθετημενες αρχες της, να τα διερευνησουν και να τα αξιολογησουν.

Και Κασσανδρες ακουσαμε και ειδαμε - και να μεταμορφωνονται, σε αλλα σκηνικα που εγιναν!!
Η πιατσα βωα!!! Και αυτο διοτι τα παπαγαλακια αποθρασυνθηκαν και δεν κρατανε ουτε τα προσχηματα πλεον.

Η ουσια ειναι αλλου: οτι Φοινικες που αναγεννωνται απο την ιδια τους την σταχτη, υπαρχουν ελαχιστοι!!!
Ενας απο αυτους τους Φοινικες λεγεται ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ!!
Και ειναι πολυ μεγαλυτερο ον, οπως και πιο δυνατο απο καθε ''παπαγαλακι'' η ''σπουργιτακι'' η '' χαρουμενο χελιδονακι της ανοιξης που ηρθε'' !


---Προσεχτε καλα, διοτι αμα σε βρει αυτη η φτερουγα του Φοινικα, το σημαδι που θα σου αφησει, θα ειναι ανεξητηλο για μια ζωη. Σαν τατουαζ θα φαινεται!!

Την Κυριακη 21/Μαρτιου ο Φοινικας εχει αγωνα.
Ολοι εκει στο ''κλουβι'' του, για να τον ελευθερωσουμε να πεταξει ψηλα παλι!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου