ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

ΔΙΘΥΡΑΜΒΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΤΗΣ ΠΡΟΟΟΟΟΟΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ






Απο periferiako.com

Σόου Προοδευτικής με Ελλάδα Ποντίων Με επιβλητική εμφάνιση και… καταιγισμό τερμάτων η Προοδευτική νίκησε με 7-1 την Ελλάδα Ποντίων και έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της ανόδου. Μόλις στο 4’ ο Προβατάς άνοιξε το σκορ, ενώ στο 9’ ο Αργυρίου είχε κάνει ήδη το 2-0. Στο 39’ ο Χατζηγεωργαλής ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, που σημάδεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών στο α’ ημίχρονο. Στο 70’ ο Αργυρίου ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, για να μειώσει πέντε λεπτά αργότερα ο Ξενιτόπουλος. Στο 80’ ο ίδιος παίκτης έγινε… αυτόχειρας και πέτυχε γκολ κατά λάθος για λογαριασμό των «βυσσινί». Στο 86’ ο Χαλκιάς έκανε το 6-1 και τρία λεπτά μετά ο Μαλισιώβας διαμόρφωσε το τελικό 7-1. Διαιτητής ήταν ο Μάνδαλος (ΣΔ Αθηνών). ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μητρογιάννης, Πεσιμιτζής, Καλαϊτζίδης, Προβατάς, Βασιλείου, Χαλκιάς, Μυλωνάς, Χατζηγεωργαλής, Αργυρίου, Μαλισιώβας, Πέρρος (61’ Λάιος) ΕΛΛΑΣ: Ψαρουδάκης, Βόχαλης, Ξενιτόπουλος, Λιμιάτης, Φοστέρης, Σιδηρόπουλος Γ. (62’ Σιδηρόπουλος Μ.), Βαμβακερής, Αθανασιάδης (62’ Πάλλης), Σωπιάδης, Τριανταφυλλίδης Κ., Δριμούσης.

Απο dokari.gr

Εβγαζαν... φωτιές Αχαρναϊκός καιΠροοδευτική και συνέτριψαν με 4-0 ο πρώτος τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής και 7-1 οι βυσσινί την Ελλάδα Ποντίων. Χατ τρικ πέτυχε ο Οικονομόπουλος για τον Αχαρναϊκό και ένα γκολ ο Γκίνκος, με αποτέλεσμα να βρεθεί μετά το 4-0 σε βάρος του Διαγόρα Αγίας Παρασκευής και πάλι μόνος πρώτος, ενώ οι οπαδοί της Προοδευτικής πανηγύρισαν επτά φορές με τον Αργυρίου να πετυχαίνει δύο γκολ και τους Προβατά, Χατζηγεωργαλή, Χαλκιά και Μαλισιώβα από ένα, ενώ αυτογκόλ πέτυχε ο Ξενιτόπουλος, ο οποίος ήταν αυτός που πέτυχε και για την Ελλάδα Ποντίων πέτυχε το γκολ της τιμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου