ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Κυριακή, 7 Μαρτίου 2010

ΚΙ' ΑΛΛΟ ΓΚΟΛ - ΚΙ' ΑΛΛΟ ΓΚΟΛ- ΒΑΛΕ ΠΡΟΟ ΚΙ' ΑΛΛΟ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ!! ΤΟ 6ο και 7ο ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΠΡΟΟ ΣΕ ΔΥΟ ΝΕΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ.

ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ Η ΕΞΕΔΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΣΥΝΘΗΜΑ, ΑΡΧΙΣΕ Η ΒΡΟΧΗ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ, ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΧΥΠΛΩΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ " ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ" ΝΑ ΠΛΑΝΑΡΕΙ ΣΤΑ ΝΕΡΑ.

ΔΥΟ ΑΚΟΜΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΤΕΡΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΟ, ΚΑΤ'ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΕΝΑ ΤΟΥ ΚΛΟΥΒΙΟΥ. ΙΣΩΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ 700 ΠΕΡΙΠΟΥ ΘΕΑΤΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ''ΥΠΟ ΣΥΝΕΧΗ ΒΡΟΧΗ'' ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΤΡΥΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

ΟΣΟΙ - KAI ΓΙΑ ΟΠΟΙΟ ΛΟΓΟ - ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ''ΚΛΟΥΒΙ'', ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΘΩΝΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟΥΣ!!ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΑΞΙΟΣΗΜΕΙΩΤΑ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου