ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

PRE-GAME (part 2) και οι αποψεις του PROOTUBE DIGITAL CHANNEL!!


ΠΗΓΗ:PROOTUBE DIGITAL CHANNEL


Σχολιο του PROOTUBE για οτι γραφτηκε στο site της Καλλονης.


Επειδη δε θελω να μακρυγορησω το τι γραφτηκε μπορειτε ολοι να το διαβασετε αναλυτικα στο http://kalloni.net/index.php?option=com_content&view=article&id=856:-qq&catid=32&Itemid=186. Εγω θα σταθω σε μια προταση που διαβασα που λεει εμμεσως πλην σαφως οτι στην Καλλονη δεχονται απειλητικα τηλεφωνηματα.


1) Μιληστε ανοιχτα με ονοματα και μην λετε αερολογιες αοριστα γιατι δυναμιτιζετε το κλιμα του αγωνα.


2) Μαλλον εκει στο νησι δεν εχετε καταλαβει με ποιον παιζετε και ποια ειναι η ιστορια του!! Εμεις αυτα που λετε τα εχουμε λουστει χρονια τωρα, αλλα ξεραμε ποιοι μας τα εκαναν και παλι δεν λεγαμε πολλα, κοιταζαμε να κερδιζουμε μεσα στο γηπεδο.


3) Μην μπερδευετε κατι ΠΑΟ Ρουφ και πουφ με την Προοδευτικη και το οτι περσυ σας σφαξανε στο Ρουφ και παπαριες μαριτσα μου. Τι σχεση εχουν αυτα με μας ?????


4) Αν ψαχνετε δικαιολογιες για να χασετε, μην κανετε τον κοπο να ερθετε, αν ειναι, να κατεβετε να παιξετε μπαλα αντρικια και ο καλυτερος να κερδισει, θα σας χειροκροτησουν κιολας.


5) ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΝΝΙΒΑΛΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ, ΑΠΛΑ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ, ΧΑΣΕΙ - ΚΕΡΔΙΣΕΙ.
Ειμαστε ετοιμοι να ανταποδωσουμε την αριστη φιλοξενια που ειχε η Προοδευτικη στην Μυτιληνη χωρις εκτροπα και αλλα τετοια. Δεν υπηρχε λογος να ξεσηκωθει κανενας εισαγγελεας εκτος αν εχετε καποιο ιδιαιτερο ΣΚΟΠΟ για το παιχνιδι.................ΤΕΛΟΣ

PROOTUBE DIGITAL CHANNEL


Απο periferiako.com ( Νεο αρθρο )
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΉ:
Πλήθος φιλάθλων στο πλευρό της

Έντονη κινητοποίηση υπάρχει στις τάξεις της Προοδευτικής, εν όψει του ντέρμπι με την ΑΕΛ Καλλονής.

Στον Κορυδαλλό αναμένεται να δώσουν το «παρών» περίπου 2000 φίλοι της ιστορικής ομάδας, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να σπρώξουν την ομάδα τους στη νίκη. Σε ό,τι έχει να κάνει με τα αγωνιστικά, ο προπονητής της Προοδευτικής, Στέλιος Βογιατζής, δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του νεοαποκτηθέντος Κονέ, αλλά και του τραυματία Ουσταμπασίδη. Ασφαλώς, το κλίμα είναι εξαιρετικά στις τάξεις της ομάδας, κάτι που εξηγείται από τα τελευταία θετικά αποτελέσματα.
ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΜΑΣ: ειπαμε οτι δεν θα ξανασχοληθουμε με την παρτι τους, δεν το αξιζουν!
Εμεις πολυ απλα, θα κανουμε το δικο μας ΠΑΡΤΥ, οπως μονο η NOGATERS ξερουν να κανουν!!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Απο αυριο ΣΑΒΒΑΤΟ το πρωι, θα υπαρχει μια μεγαλη ΟΠΑΔΙΚΗ εκπληξη στο μπλογκ μας!! ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΑΣΕΤΕ!!
STAY CONNECTED!!!
ALL YOU NEED IS PROO!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου