ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΙΚΡΟ!!!

ΔΙΑΒΑΖΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΕΛΦΙΚΟ PROOTUBE DIGITAL CHANNEL, Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΝΕΒΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΚΟΙΝΩΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΝΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ....
MONO AYTO:'' ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΠΑΝΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΤΑΡΙΑ''
ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ:: NOGATERS RE-UNITE!!!

Καλεσμα στον κοσμο απο .... καρδιας.
Ονομαζομαι Μιχαλης Π. και ειμαι ο διαχειριστης του PROOTUBE DIGITAL CHANNEL που εδω και 3 μηνες περιπου εχει ριχτει στην καθημερινη μαχη της ενημερωσης για την μεγαλη μου αγαπη την Προοδευτικη.
Ξερω οτι για καποιους μπορει να γινομαι κουραστικος αλλα αυτο το οποιο κανω το προσταζει η καρδια μου και νοιωθω οτι βαζω και γω ενα λιθαρακι στην μεγαλη προσπαθεια που γινεται για την Προοδευτικη απο τον Προεδρο της εως και τον τελευταιο οπαδο της.
Για αυτη την προσπαθεια λοιπον θεωρω χρεος μου να καλεσω ολο τον κοσμο της Προοδευτικης να στηριξει την ομαδα στον αγωνα της Κυριακης με την Καλλονη στις 14.00 το μεσημερι.

Γνωριζω οτι πολλοι απο εσας εχετε ξενερωσει με οτι εχει γινει τα τελευταια χρονια στην Προοδευτικη και το γεγονος οτι αγωνιζεται στη Δ' Εθνικη σας κραταει μακρυα απο το γηπεδο. Ψαχτε λιγο μεσα σας και θα δειτε οτι καπου εκει βαθεια σιγοκαιει ακομα μια μικρη φλογιτσα για αυτη την ομαδα , στο χερι σας ειναι να γινει << λαβα >> και η φλεγομενη δυναμη του κοσμου να στειλει το Φοινικα εκει που του αξιζει.........ψηλα , πολυ ψηλα.

Η ωρα αυτη λοιπον εφτασε !!! Ξεθαφτε τα κασκολ , τα καπελακια σας και τις σημαιες σας και δωστε δυναμικο παρον στο γηπεδο και να ξερετε οτι θα αποζημειωθειτε , σας δινω το λογο μου.Σας ευχαριστω για το χρονο που διαθεσατε για να διαβασετε το παρον αρθρο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ. Η ΦΛΟΓΙΤΣΑ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΓΑΝΤΩΘΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΙ ΠΟΤΕ.PROOTUBE DIGITAL CHANNEL.


Μπραβο Μιχαλαρα αδερφε μας... Μας συγκινησες ρε μαγκα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου