ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ- ΚΑΛΛΟΝΗ PRE-GAME (PART 2)

ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ '' ΦΛΑΜΠΕ''!!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ- ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΠΟΥ'ΡΧΕΤΑΙ !!!

ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΚΑΛΛΟΝΙΑΤΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΙΤΡΙΝΟ ΧΡΩΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙ ΚΙΤΡΙΝΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ!!

ΣΥΝΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ PRE-GAME ΑΠΟ TOΝ ΓΙΩΡΓΟ!!

Re: Προοδευτική Νεολαία VS Καλλονή
Κώδικας: Αποδράστε απ'το "Κλουβί" !
Τη νίκη που θα την βάλει για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης θα κυνηγήσει η ΑΕΛΚ σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος. Ο κοινός στόχος των δύο ομάδων, η δυναμικότητα τους αλλά και η καυτή έδρα της Προοδευτικής, αρκούν για να χαρακτηριστεί αυτό το παιχνίδι Σούπερ Ντέρμπι. Βέβαια, να μην γελιόμαστε, η Καλλονή δεν έχει άλλα περιθώρια απώλεια βαθμών, και αν θέλει να ανέβει στο τρένο της ανόδου, αυτή είναι η στιγμή.

Προβληματίζει η Άμυνα.
Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στην ομάδα της Καλλονής καθώς στη σημερινή προπόνηση ο Νίκος Κριτσιωτάκης τραυματίστηκε στο γόνατο, και η συμμετοχή του στο ματς της Κυριακής να κριθεί τα επόμενα εικοσιτετράωρα. Το άλλο πρόβλημα για την ΑΕΛΚ ακούει στο άλλο μισό της άμυνας, τον Στρατή Βαλλιό, που λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς είναι πιθανόν να μείνει εκτός 11άδας. Με λίγα λόγια, είναι ορατός ο κίνδυνος να παραταχθεί η ομάδας μας, ίσως στο πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς, χωρίς το βασικό κεντρικό δίδυμο. Βέβαια, όσον αφορά την αμυντική γραμμή, η Καλλονή μπορεί να υπολογίζει στον πολύ φορμαρισμένο Αγιακάτσικα αλλά και το νέο απόκτημα, τον Μινά Ιωσήπου, που έδειξε στις προπονήσεις ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Εκτός αποστολής μένει και ο Νίκος Κάλφας, ο οποίος βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας.

Η ομάδα της Καλλονής, λόγω της ακαταλληλότητας του Κεντέρης, κάνει προπόνηση τις τελευταίες μέρες στο πλαστικό χλοοτάπητα της Αγίας Παρασκευής, αλλά τις επόμενες μέρες θα πατήσει ξανά χόρτο, για να χαλαρώσουν τα πόδια των παιχτών.

Με λίγο κόσμο.
Δεν καρποφόρησαν τελικά οι προσπάθειες της διοίκησης για ναύλωση τσάρτερ και η ΑΕΛΚ θα αρκεστεί στη παρουσία 50 με 60 φίλων της. Οι κακές καιρικές συνθήκες αλλά και οι τσουχτερές τιμές των εισητηρίων, έβαλαν φρένο στην επιθυμία των ΑΕΛΚτζήδων. Βέβαια κάποιοι φανατικοί, έβαλαν το χέρι στην τσέπη και θα δώσουν το παρών.

Αλλαγή Ώρας και Βοηθών.
Μετά από αίτημα της ΑΕΛΚ που έγινε αποδεκτό, το παιχνίδι θα έχει νέα ώρα έναρξης τις 2:00πμ ενώ αναμένεται και η αντικατάσταση των δύο Βοηθών του διαιτητή Βρακά, Μειντανά και Κοσμά του Συνδέσμου Αθηνών. Θυμίζουμε ότι ο Βρακάς, ήταν ο αξιολογημένος Διαιτητής που "έσφαξε" την Καλλονή στον περσινό αγώναν της Ριζούπολης. Το αξιολογημένος, φυσικά, σηκώνει πολλές ερμηνείες.

Με εισαγελέα στο γήπεδο.
Παρουσία εισαγγελέα θα διεξαχθεί η αναμέτρηση στη Νίκαια.

Στην Καλλονή φοβούνται ότι λόγω της κρισιμότητας του παιχνιδιού η κατάσταση στο "Κλουβί" του Κορυδαλλού, θα είναι τεταμένη. Άλλωστε τα απειλητικά τηλεφωνήματα των τελευταίων ημερών, θυμίζουν πολύ το Pregame από το περυσινό παιχνίδι στο Ρούφ.

Τι κάνει φέτος η "Προο"
Η Προοδευτική, όπως και η ΑΕΛΚ, βρίσκεται σε περίοδο εξαιρετικού φορμαρίσματος, με τα δύο βιολιά της επίθεσης, Αργυρίου και Καλογερά να σκοράρουν ασταμάτητα, ενώ είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στην έδρα της, καθώς μετράει 5 νίκες και 3 ισοπαλίες με συντελεστή τερμάτων 20-3. Ο προπονητή Σ.Βογιατζή θα έχει την ευκαιρία να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, καθώς όλοι οι ποδοσφαιριστές του είναι ετοιμοπόλεμοι.Αλλιώς : http://kalloni.net/index.php?option=com_content&view=article&id=856:-qq&catid=32&Itemid=186

ακολουθει το σχολιο του ΓΙΩΡΓΟΥ:
Για να πούμε δυο λογάκια γιατί μάλλον δεν έχουν καταλάβει κάτι αυτοί από την Καλλονή... Μαγκιά σας να θέλετε τη νίκη. Όλες οι ομάδες για την νίκη κατεβαίνουν σ'ένα παιχνίδι. Λογικό μου ακούγεται να θέλετε να έρθετε να πάρετε βαθμούς ή έστω βαθμό. Ωραία μέχρι εδω.
Ακόμα πιο ωραία να έρθετε όμορφα και ήσυχα με τον κόσμο σας να σας υποστηρίξει και να σας φιλοξενήσουμε στο γήπεδο μας κάτι που ίσως γίνει για πρώτη και τελευταία φορά μεθαύριο.

Αλλά αυτό το νταλαβέρι με την αλλαγή των βοηθών τι κόλπο έιναι ?
Και το άλλο νταλαβέρι ότι ο διαιτητής σας έσφαξε απέναντι στον Απόλλων Αθηνών πέρυσι ? Χάσατε με 3-1 στην Ριζούπολη και με 0-1 στην Καλλονή από την ελαφρά ταξιαρχία η οποία προσωπικά μου είναι συμπαθής ομάδα γιατί και ιστορική είναι και έχει περάσει ένα σωρό προβλήματα. Από ένα Απόλλωνα που για ένα βαθμό δεν ανέβηκε κατηγορία και κυνηγούσε από την 1η αγωνιστική την άνοδο έχοντας καλή ομάδα.
Τι σας έκανε βρε ο διαιτητής όταν χάνετε με 3-1 ? Τι το λέτε για άλλωθι αν χάσετε ?

Παμε παρακάτω αλλάζουν και επόπτες λοιπόν αυτοί από την Ε.Π.Ο και γίνεται και αυτό το αίτημα σας δεκτό μετά την αλλαγή της ώρας.

Αυτό το κόλπο με τον εισαγγελέα ? Τι φοβάστε ? Ποιος σας απειλεί ?

Βγείτε και μιλήστε και μην λέτε λόγια του αέρα... Μας κοροιδεύετε ?

Τι σχέση έχει η Προοδευτική με τον περυσινό ΠΑΟ Ρουφ ? Από πότε γίναμε ίσα και όμοια με αυτή την ομάδα που ανάθεμα και αν την έχουμε αντιμετωπίσει ακόμα και σε φιλικό...
Το "κλουβί" θα σας φιλοξενήσει με τον καλύτερο τρόπο γιατί οι Προοδευτικάνοι έχουν αποδείξει πως ασχολούνται μονάχα με την ομάδα τους και όχι με κάθε τυχαίο φιλοξενούμενο. Μην φοβάστε δεν είμαστε δολοφόνοι , ποδόσφαιρο θα πάμε να δούμε την Κυριακή.
Στο pregame της Τετάρτης έγραψα
Από την πλευρά της η Προοδευτική συνεχίζει αήττητη για το 2010 μετρώντας μόνο νίκες και έχοντας ένα καταπληκτικό συντελεστή τερμάτων 16-0 σε 4 παιχνίδια πρωταθλήματος. Την προηγούμενη Κυριακή επιβλήθηκε άνετα με 0-3 επί της Α.Ε Περάματος χωρίς όμως να αλλάξει κάτι στον βαθμολογικό πίνακα όπου παραμένει στην δεύτερη θέση 1 βαθμό πίσω από τον Αχαρναϊκό τον οποίο και θα αντιμετωπίσει την αμέσως επόμενη αγωνιστική. Η "Προο" είναι η μοναδική ομάδα πλέον που κρατάει το αήττητο στην έδρα της έχοντας σε αυτή 5 νίκες και 3 ισοπαλίες με συντελεστή τερμάτων 20-3. Σε εξαιρετική φόρμα εμφανίζονται οι 2 πρώτοι σκορερ Αργυρίου και Καλογεράς που έχουν βρεί δίχτυα σε 3 συνεχόμενα παιχνίδια με τον προπονητή Σ.Βογιατζή να μην έχει προβλήματα από τραυματίες ή τιμωρημένους για τον καταρτισμό της εντεκάδας
.

Μάλλον το διαβάσαν εκεί στην Καλλονή αν κρίνω από την τελευταία παράγραφο. Καλά έκαναν και το διάβασαν...πολύ καλά για να καταλάβουν πως η Προοδευτική είναι αυτή που είναι και οι φίλαθλοι της έχουν μεγαλύτερη ιστορία από τα 16 χρόνια ζωής που έχει το σωματείο τους. Είμαι καυστικός και επικριτικός γιατί αυτά τα πράγματα που γράφουν είναι αστεία. Δεν ανεβάζω προς το παρόν κάτι παραπάνω σε μπλογκ και φόρουμ γιατί η καλύτερη απάντηση θα είναι αυτή της Κυριακής.

Και θα είναι μέσα στο γήπεδο γιατί ούτε απειλητικά τηλεφωνήματα χρειαζομάστε για να πάρουμε την νίκη αλλά και ούτε και εισαγγελέα.

ΚΑΙ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ :
Re: Προοδευτική Νεολαία VS Καλλονή
Αρχίζει το ματς... http://www.youtube.com/watch?v=QT3TZgH0D7Q
Το παιχνίδι πρέπει απλά να το απολαύσουμε και να το χαρούμε και εμείς και οι ποδοσφαιριστές. Για να καταλάβουν οι "σαρδελομάνες" πως δεν ήρθαν στον 9ο όμιλο για να ανέβουν άνετα και να μην πέσουν σε ΠΑΟ Ρουφ, Απόλλων Αθηνών και Νέα Ιωνία που ήταν στον 8ο όμιλο και σφάχτηκαν πέρυσι μέχρι θανάτου... μην αφήνοντας περιθώρια σε κανέναν.
Η μοναδική ομάδα που έχει ιστορία στην Μυτιλήνη είναι και θα είναι ο Αιολικός και για όσους δεν ξέρουν οι δύο ομάδες παίζουν στον τελικό κυπέλλου της Μυτιλήνης σε λίγες μέρες και το Μάιο είχε κατατεθεί πρόταση συγχώνευσης ανάμεσα στις δύο ομάδες της Μυτιλήνης (http://www.emprosnet.gr/Sports/?EntityID=09a0821d-73a9-4b13-aad7-26d70ce46341) και η ΑΕΛΚ την απέρριψε ομόφωνα "(Γενικη Συνελευση Α.Ε.Λ.Κ ) 24/05/09
Απορρίφθηκε ομόφωνα η πρόταση του Αιολικού και συνεχίζει μόνη της η ΑΕΛΚ.
Οι Καλλονιάτες, στα δύσκολα, στήριξαν την ομάδα και όχι μόνο κατάφεραν να την βγάλουν από διαφαινόμενες περιπέτειες αλλά να της δώσουν και ακόμα μεγαλύτερη δυναμική για την νέα χρονιά.
Δημοσιευμα ''Καλλονη ΝΕΤ ''

Μια ομάδα όπως η ΑΕΛΚ που δημιουργήθηκε το 1994 με συγχώνευση κατάφερε να έχει τόση δυναμική ?
Ευτυχώς δηλαδή που δεν "μπασταρδέφτηκε" και ο Αιολικός με αυτούς γιατί θα αμαύρωνε την ιστορία του. Τι άλλο να λέμε πλέον...
Αυτά δεν έχουν σημασία για το παιχνίδι αλλά έτσι πληροφοριακά για να γνωρίζουν και οι υπόλοιποι.
Και αφήνω για το τέλος το καλύτερο το οποίο δεν έγραψα στο άρθρο για να μην παρεξηγηθούν και δεν έρθουν στον Κορυδαλλό μιας και θα πληρώσουν εισιτήριο να βγάλει κανένα φράγκο και η ομάδα και το μπάσκετ που το έχει ανάγκη... Διαβάστε αυτό http://www.athleticlarissa.gr/?p=4508

Κάποιοι ίσως το θυμούνται γιατί είχε γίνει ανάρτηση και στο μπλογκ.

Μετά την ήττα από την Προοδευτική ο ίδιος ο αντιπροέδρός τους έστειλε στριγκάκια στους ποδοσφαιριστές και μετά αποχώρησε. Γιατί άραγε ?

Τα συμπεράσματα δικά σας.

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ???

Δεν θα πεσουμε στο επιπεδο του συγγραφεα απο την ΚΑΛΛΟΝΗ, να σχολιασουμε καποιον που τα γραφει αυτα, ισως γιατι ηταν ληγμενο το ουζο που τον ποτισαν.
Αν ομως η επισημη ομαδα της ΚΑΛΛΟΝΗΣ τα υποστηριζει αυτα, που εχουν γραφτει στην Μυτιληνη στο Διαδικτυο, τοτε δημιουργειται ενα θεμα που αρχισε ηδη να μυριζει ασχημα, και η μποχα σας εφτασε ηδη μεχρι τον Κορυδαλλο!!!!

ΗΔΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΣ, ΜΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΑΙΟΛΙΚΟΥ!!

ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ "ΚΑΛΛΟΝΗΣ"- ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ!

ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ, ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ NOGATERS ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ 33 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΟΥΝ !!(τα διπλα και βαλε χρονια της υπαρξης της ομαδας σας!!!)

ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΕΥΓΕΝΗΣ ΑΜΙΛΑ'' ΤΟ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΑΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!!
ΣΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΠΑΝΤΑ ΦΟΡΑΓΑΜΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ - ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΕ ΕΜΑΣ ΤΑ ΣΤΡΙΓΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΟΥΡΗ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου