ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟ & ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΦΙΛΑΘΛΩΝ

ΠΗΓΗ: ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΝΩΝ

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ:
Κρίσιμο διοικητικό συμβούλιοΣημαντικό διοικητικό συμβούλιο θα πραγματοποιηθεί σήμερα, ημέρα Τρίτη, το βράδυ στο στρατόπεδο της Προοδευτικής. Τα μέλη της διοίκησης θα θέσουν επί τάπητος σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τον κόσμο της ομάδας αυτή την περίοδο και δεν είναι άλλα από τα αρνητικά αποτελέσματα του τελευταίου δεκαήμερου. Ασφαλώς, θα συζητηθεί μεταξύ άλλων και το θέμα του προπονητή, ωστόσο το δεδομένο αυτή τη στιγμή είναι ότι ο Στέλιος Βογιατζής χαίρει εκτίμησης του προέδρου Νίκου Κατσίγιαννη, αλλά και των υπόλοιπων ιθυνόντων του ιστορικού σωματείου.

Περι μετακινησης οπαδων στο Μενιδι:
Η αστυνομια του Μενιδιου σε συνεργασια με την ΕΠΟ και τα
ΑΤ Κορυδαλλου και Νικαιας ανακοινωσε οτι δεν θα επιτραπει η μετακινηση σε κανεναν οπαδο της Προοδευτικης προς το γηπεδο της Πηγαδας.
Οποιος παει προς το γηπεδο θα συλλαμβανεται και θα κατασχεται το οχημα του. Οπως ακριβως προβλεπει ο νεος αθλητικος νομος!!.
Ο Αχαρναικος ανακοινωσε οτι μας δινει 50 μαγικα χαρτακια αλλα η αστυνομια απεριψε και αυτην την προταση.
Αρα τελος στο θεμα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου