ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ !!

Εκτος κυπελλου η Προοδευτικη

Η Προοδευτικη εμεινε εξω απο το θεσμο του κυπελλου αφου αποκλειστηκε στα πεναλτυ απο το Κερατσινι.
Ο κανονικος αγωνας και τα 2 ημιχρονα των παρατασεων εληξαν με σκορ 1-1.
Οι λιγοι οπαδοι που ηταν στο γηπεδο το μονο που ειδαν ηταν ενα κακιστο ποδοσφαιρο και ειναι σαφης απογοητευση και ο προβληματισμος, μετα και απο το σημερινο αρνητικο αποτελεσμα της Προο.
Εμεις το μονο που εχουμε να πουμε ειναι οτι η Προοδευτικη ειναι αναγκασμενη να πρωταγωνιστει και οφειλουν οι παιχτες της δινουν το 100% σε καθε αγωνα, ακομα και σε φιλικο. Μερικοι δεν το εχουν καταλαβει αυτο και τους καλουμε να σκεφτουν ποια φανελα φορανε και να την τιμησουν δεοντος στον προσεχη αγωνα πρωταθληματος στο Μενιδι με τον Αχαρναικο, που ειναι ισως και η τελευταια ευκαιρια της υποθεσης ανοδου.
Ο κοσμος αρχιζει και δυσανασχετει αλλα βρισκεται διπλα στην ομαδα συνεχως και θα βρισκεται γιατι ετσι απλα μας προσταζει η καρδια μας.
Το μυνημα προς τους παιχτες ειναι το εξης << ΠΑΙΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΤΙΜΑΤΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΦΟΙΝΙΚΑ , ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΘΕΣΗ ΕΔΩ. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ...... ΠΑΙΧΤΕ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ.
Τελος θα θελαμε να στειλουμε ενα μηνυμα στη Διοικηση να λαβει μετρα για την εικονα που παρουσιαζουν καποιοι παιχτες , εικονα αδιαφοριας προς το συνολο , τους στοχους , τις προσπαθεις ολων μας για να φτασουμε την Προο μας εκει που πρεπει και της αρμοζει.

PROOTUBE DIGITAL CHANNEL

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου