ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΦΤΗΝΑ ΑΠΟ ΧΙΟ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΜΕΙΝΑΝ!!

NOGATERS - ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ!!!
Τελευταια ερευνα στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ (λιγες ωρες πριν την αναχωρηση των πρωτων για την ομορφη Χιο) εδειξε οτι ενημερωθηκατε γρηγορα και σωστα, και σηκωσατε τα φτηνα αεροπορικα εισητηρια απο το ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
ΚΑΙ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΕΓΙΝΑΝ ΒΥΣΣΙΝΙ!!!
Ελαχιστα φτηνα εχουν απομεινει για την επιστροφη Κυριακη βραδυ (μονο μια συγκεκριμμενη εταιρεια τα εχει αυτα)
Καλο ταξιδι σε οσους βρεθουμε Χιο και ενα καλο αποτελεσμα στην ομαδα μας την Κυριακη!!
Καποιοι που θα το αποφασισετε τωρα, εχετε ελπιδες για οικονομικα εισητηρια απο ΙΝΤΕΡΝΕΤ, αλλα θελει λιγο ψαξιμο το θεμα και συνδιασμους εταιρειων!!!

Συμφωνα με νεωτερες (ανεπιβεβειωτες μεχρι στιγμης - λογω καιρικων συνθηκων!) πληροφοριες, στην Χιο θα ερθουν Προοδευτικανοι παλιοι και απο αλλες περιοχες της Ελλαδας!!

Οι υπολοιποι θα ενημερωνεστε απο τα ΜΠΛΟΓΚ μας κατα την διαρκεια του αγωνα (ουσιαστικα LIVE)!! Διαβαστε τις αναρτησεις σε ολα τα Μπλογκ μας για το θεμα αυτο και πως θα συνδεθειτε.
STAY CONNECTED - STAY TUNED!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου