ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

ΧΙΟΣ NEWS!!! fresh UPDATED!!











Καλησπερα σε ολους τους αναγνωστες μας απο την ομορφη Χιο!!!

Επρεπε πρωτα να βρεθουμε στο σπιτι καποιων φιλων, να βρουμε εργαλειο καλο και καλη συνδεση φιλοι Προοδευτικανοι και ετσι αργησε λιγο η πρωτη ενημερωση!!!
Ο καιρος εδω... μουχλα, συννεφια ολη μερα και ψιλοβροχο απο το απογευμα και μετα,
αυριο το πρωι μαλλον θα ειναι ο ιδιος συμφωνα με τις τελευταιες προβλεψεις.
Λοιπον η πρωτη εντυπωση (στα θεματα που αφορουν εμας) ειναι οτι δεν ασχολειται και κανενας με το ματς!!
Δεν πηγα προς το χωριο του Δαφνωνα, αλλα ημουν ολοι μερα νοτια Χιο (Μαστιχοχωρια ...) οχι μονο δεν ειδα καποια αναφορα (μια αφισσα, ενα Flyer ρε αδελφε) αλλα και με οποιον κοσμο μιλησα και τους ειπα οτι εχω ερθει να δω την ομαδα μου την ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ που πεζει στη Χιο με τον Δαφνωνα, με περναγαν για εξωγηινο.
Η δεν ασχολουνται με μπαλλα τετοιας κατηγοριας, η το ποιο πιθανο ειναι να μην ξερουν ουτε ποια ομαδα τους, εκπροσωπει το νησι τους στην Δ' Εθνικη φετος!!
Τελος παντων, ειναι μια ευκαιρια για εμας, να μπουμε στο γηπεδο, να παιξουμε την μπαλλα που παιζουμε- να παρουμε τους τρεις βαθμους που θελουμε και πισω παλι σπιτια μας.
Αυριο Κυριακη θα σας κραταμε ενημερους μεσα απο το Ανεξαρτητο Μπλογκ βασικα (απο οπου θα παιρνουν ολοι τα στοιχεια γρηγορα) και θα προσπαθησουμε να κανουμε το καλυτερο δυνατο για την γρηγορη ενημερωση σας στην διαρκεια του αγωνα.
Αντε παιδια και με την νικη ευχηθειτε!!!
Αυριο το βραδυ της Κυριακης μετα τις 10, θα αναρτηθουν τα πρωτα βιντεο και φωτογραφιες του αγωνα στο eastattikanogaters. blogspot
Καλο βραδυ απο Χιο!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου