ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΑΝΑΚΟΙΩΣΕΙΣ.......!

Περιμενουμε τις εξελιξεις και τις επισημες ανακοινωσεις στην Προοδευτικη σχετικα με τα μεταγραφικα θεματα που οπως εχουμε πει ηδη αφορουν τον Συριγο και επιπλεον και μια μεταγραφη ενος επιθετικου μεσα στην εβδομαδα.Οι Διοικουντες στην Προοδευτικη κρατουν κλειστα τα χαρτια τους οπως εκαναν και στις 2 προηγουμενες μεταγραφες για να διασφαλισουν οτι δεν θα χαλασει κατι απο το πλανο της ενισχυσης της ομαδος.

Ο Στελιος Βογιατζης και οι παιχτες του προετοιμαζονται για το κυριακατικο παιχνιδι με τη Δαφνη Δαφνιωνα στη Χιο και παρολο που η γηπεδουχος ομαδα ειναι στην τελευταια θεση του 9ου Ομιλου ο προπονητης της Προοδευτικης πιστευει οτι το παιχνιδι θα ειναι ντερμπυ με πολλους κινδυνους και εχει ζητησει απο τους παιχτες του μεγαλη προσοχη και να δωσουν το 100% μεσα στο γηπεδο για να παρουν το χρυσο διπλο που θα τους κρατησει στην κουρσα της ανοδου.
Το PROOTUBE σε συνεργασια με το eastattikanogate.blogspot.com θα κανουν προσπαθειες live ενημερωσης για την εξελιξη του αγωνα και το βραδυ της Κυριακης θα αναρτησουμε και βιντεακια απο την αναμετρηση αυτη !!!
Για οποιαδηποτε εξελιξη θα σας ενημερωσουμε αμεσα.

ΠΗΓΗ: PROOTUBE Digital Channel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου