ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Οδηγιες για την Κυριακη.. Πως θα ακουσετε, διαβασετε την live ενημερωση απο τη Χιο!!

Ετοιμαζομαστε για την Κυριακη και σας δινουμε την δυνατοτητα να ειστε συντονισμενοι μαζι μας με 4 τροπους.. Καλα ακουσατε 4 διαφορετικους τροπους.
Μεσω του μπλογκ http://vissiniclubnogate.blogspot.com/
στην κυρια σελιδα, θα υπαρχει αναρτηση πανω πανω που θα ανανεωνετε συνεχως με κειμενο φωτογραφιες και video. Θα πρεπει να ανανεωνεται την σελιδα καθε 5 λεπτα και θα βλεπετε την αλλαγη.
Μεσα απο το chat room. Θα γραφουμε και εκει ακομα πιο γρηγορα τι γινεται στο νησι!
Μεσα απο το radio proo. Θα ανοιξουμε την συχνοτητα απο νωρις με καλη και δυνατη μουσικη και θα διακοπτουμε για να σας λεμε τα νεα και τις εξελιξεις. Tα link θα τα βρειτε κατω απο το chat. Αν δεν ακουγετε δοκιμαστε το ενα μετα το αλλο γιατι μπορει να γεμιζει ο σερβερ.
Και τελος απο το facebook στις 2 σελιδες μας , http://www.facebook.com/group.php?gid=11003607306 , http://www.facebook.com/pages/AO-Proodeutike-Neolaia-1924/28478749952 !! Εκει θα ανανεωνουμε τον ''τοιχο'' και τα status.

ΠΗΓΗ:http://vissiniclubnogate.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου