ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2010

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ) - ΑΜΦΙΑΛΗ 7-0 !!!


ΜΙΑ ΒΥΣΣΙΝΗ ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΡΑΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ!!!

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΑΜΦΙΑΛΗ 7-0 !!


ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ - ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ-ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΥΜΠΟΡΗ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΑΜΦΙΑΛΗ ΣΚΟΡΠΙΖΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΟΡΙΖΩΝΤΑ.


ΖΕΣΤΑΝΕ ΤΟΥΣ 800 + ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ, ΠΡΟΣΦΕΡΩΝΤΑΣ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΤΟ ΘΕΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ, ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΑΝΤΑΠΕΔΙΔΑΝ ΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ, ΩΣΠΟΥ ΣΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΚΟΛ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΝΥΓΥΡΙΖΟΥΝ!!!

Ο ΔΕΥΤΕΡΙΟΣ ΓΥΡΟΣ - ΟΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ- ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΩΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ - ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ Ο ΒΥΣΣΙΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑ!!


ΣΕ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ 6 ΑΠΟ ΤΑ 7 ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ.


STAY CONNECTED!!
1 σχόλιο: