ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

ΕΓΙΝΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ 9ου ΟΜΙΛΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ!!

ΑΠΟ ΤΟ www.periferiako.com
«Καθάρισε» ο Φλέγκας για τον Άρη Αμφιάλης
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φλέγκα, ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του, ο Άρης Αμφιάλης κέρδισε με 2-0 τον Ωρωπό και πήρε «βαθιά» ανάσα στη «μάχη» της παραμονής. Με δύο ισάριθμα πλασέ στο 71’ και στο 90’, «καθάρισε» για λογαριασμό της ομάδας του την υπόθεση νίκη, δίνοντάς της ένα σημαντικό τρίποντο. Διαιτητής ήταν ο Οικονομόπουλος (ΣΔ Αθηνών).
ΑΡΗΣ: Χατζημαρινάκης, Μέξης, Φιλόπουλος (65’ Καλογήρου), Μεράκος, Λαπατάς, Πολυχρονίδης, Παπαϊωάννου, Φλέγκας, Καλύκας (75’ Γεροβασίλης), Δημόπουλος (80’ Τρίμπος), Δρόσος
ΩΡΩΠΟΣ: Καραγιάννης (85’ Μπόμπολης), Βασιλάρης, Κόκκαλης (86’ Καλαμποκάνης), Μεσολόγγης, Τσιάνος, Μουρτσάκης, Τσελάς, Βαλσάμος, Μπαλογιάννης, Χαλκίδης (70’ Μπαλάσκας), Τσεβάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου