ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟ

Τι εγραψαν οι εφημεριδες σημερα για την Προοδευτικη

Ο Φιλαθλος

Αφιξεις αναμενονται στην Προοδευτικη. Η διοικηση της ιστορικης ομαδας το μονο που τονιζει ειναι οτι στην μεταγραφικη περιοδο του Ιανουαριου θα γινουν τεσσερις προσθηκες προκειμενου η ομαδα να πετυχει τον στοχο της , που δεν ειναι αλλος απο τηυν ανοδο στην Γ' Εθνικη.
Οσον αφορα το προχθεσινο ματς με το Κορωπι (1-0) ο Στελιος Βογιατζης τονισε οτι η ομαδα θα πρεπει να ειναι πιο γρηγορη και επισημανε για αλλη μια φορα την αναγκη που εχει η Προο τον κοσμο της.
Για την αναμετρηση με το Κερατσινι , που θα γινει Σαββατο , ο εμπειρος προπονητης δεν μπορει να υπολογιζει τον τιμωρημενο Περρο , ενω επιστρεφει ο Αργυριου. Στις προπονησεις μπηκε και παλι ο Προβατας.

Φως των Σπορ

<< Ποναμε την ομαδα οπως οι οπαδοι >>
Η Προοδευτικη επεστρεψε στιε επιτυχιεςκαι παρεμεινε στην τριτη θεση της βαθμολογιας , μετα το 1-0 κοντρα στο Κορωπι.
Ο τεχνικος Στελιος Βογιατζης υπογραμμισε " Οι οπαδοι της Προοδευτικης θα πρεπει να ξερουν πως ποναμε την ομαδα οπως εκεινοι. Οι ιδιοι οι παιχτες ειναι πλεον οπαδοι της ομαδος και θελουν συνεχεια να κερδιζουν. "
Στα μεταγραφικα ειναι βεβαιο πως θα γινουν 2-3 κινησεις με στοχο , οπως λεει ο προπονητης , η ομαδα να γινει πιο γρηγορη.
Οσον αφορα το ντερμπυ της ερχομενης αγωνιστικης με το Κερατσινι , δεν υπολογιζεται ο τιμωρημενος Περρος ενω δυσκολα θα προλαβει και ο εμπειρος αμυντικος Γιωργος Προβατας. Αντιθετα επιστρεφει ο Μαριος Αργυριου , ο οποιος εξετισε την ποινη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου