ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΑΒΒΑΤΟ 19/ΔΕΚ/2009

ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ !!

Αλλαγη μερας του παιχνιδιου και μηχανοκινητη πορεια!!
Αδερφια το παιχνιδι με το Κερατσινι θα γινει το Σαββατο αντι για Κυριακη. Η ωρα παραμενει ιδια δηλαδη σεντρα στις 3 το μεσημερακι. Το παιχνιδι αλλαξε μερα λογω αιτηματος του Δημου Κερατσινιου που την ιδια μερα εχει παζαρι.Η διοικηση της Προοδευτικης μας καλει ολους σε συναντηση πριν το παιχνιδι στο γηπεδο της Νικαιας για να φυγουμε ολοι μαζι με μηχανοκινητη πορεια (αυτοκινητα και μηχανες) στις 1.
Επειδη ο ογκος του κοσμου της Προο θα ειναι ο τριπλασιος απο τους ''γηπεδουχους'' καλο θα ειναι να ειμαστε απο νωρις μεσα στην κερκιδα για να παρουμε και τις θεσεις που πρεπει και θελουμε να εχουμε χωρις παρατραγουδα.
Αρα συμπερασμα: Ολοι το Σαββατο στο Κλουβι με αναχωρηση στις 1 και μηχανοκινητη πορεια στο Κερατσινι..

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ!!!

Συμπληρωνοντας απο την πλευρα μας την ενημερωση απο το http://vissiniclubnogate.blogspot.com/
θελουμε να προσθεσουμε οτι δεν αρμοζει στην ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ να ασχολειται με το τι μερα και ωρα εχει ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ η ΠΑΖΑΡΙ σε καθε γειτονια η ΔΗΜΟ.

Τελειωστε με ολους αυτους τους απιθανους ''συλλογους," που ζητουν αλλαγη ημερας και ωρας (για να κονομισουνε απο τα εισητηρια που θα αγορασει ο Βυσσινι λαος ) και να ανεβουμε κατηγορια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου