ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ

Τα μεταγραφικα θεματα επι ταπητος ...
Εχτες 15/12 πραγματοποιηθηκε συναντηση των Διοικουντων του Συλλογου και του προπονητη Στελιου Βογιατζη για να συζητηθουν τρεχοντα θεματα της ομαδος αλλα και να γινει μια πρωτη κουβεντα για ενδεχομενους μεταγραφικους στοχους για την ενισχυση της ομαδας κατα την μεταγραφικη περιοδο του Ιανουαριου.
Το τι ακριβως συζητηθηκε , ποσα και ποια ονοματα ακουστηκαν και ακριβες αριθμος μεταγραφων , ειναι επτασφραγιστο μυστικο για προφανεις λογους. Το σιγουρο ειναι οτι οι Διοικουντες μαζι με τον προπονητη θα προσπαθησουν για το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα.Για το ολο θεμα θα περιμενουμε τις σχετικες επισημες ανακοινωσεις απο τη Διοικηση της Προο.


Aπο periferiako.com
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Επανέρχεται ο Αργυρίου.
Μία σημαντική λύση θα έχει στο «οπλοστάσιό» του ο Στέλιος Βογιατζής
εν όψει του δύσκολου αγώνα που δίνει η Προοδευτική με αντίπαλο το Κερατσίνι. Ο έμπειρος τεχνικός μπορεί να υπολογίζει στον νεαρό επιθετικό Μάριο Αργυρίου, ο οποίος έχει δώσει ουκ ολίγες βοήθειες στο φετινό πρωτάθλημα. Ο χαρισματικός φορ εξέτισε την ποινή του και υπολογίζεται, σε αντίθεση με τον Πέρρο, ο οποίος πήρε τη… θέση του στους τιμωρημένους. Συν τοις άλλοις, ξεκίνησε τις προπονήσεις ο Προβατάς, όμως δεν θα προλάβει το πειραϊκό ντέρμπι της προσεχούς Κυριακής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου