ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 3-0 !!

Αργησε η αναρτηση μας, περιμενοντας την ενημερωση του ηλεκτρονικου τυπου, ουτε επρεπε να αναρτηθει κατι ''εν θερμω''!!

Σημερα απλα θα σχολιασουμε οτι διαβασαμε και οτι ειδαμε.

Ολοκληρώθηκε το επεισοδιακό ματς στο Κερατσίνι
dokari.gr


Δολοφονική επίθεση... Θλιβερά επεισόδια σημάδεψαν την άνετη νίκη του Κερατσινίου σε βάρος της Προοδευτικής με 3-0, όταν οι οπαδοί των "βυσσινί" δέχτηκαν επίθεση από κουκουλοφόρους.Στο 77ο λεπτό, περίπου 50 άτομα, φορώντας κουκούλες και κράνη και χωρίς διακριτικά, εισέβαλλαν στις εξέδρες του γηπέδου "Π. Σαλπέας", όπου βρίσκονταν οι οπαδοί της Προοδευτικής και τους επιτέθηκαν (ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ!!!) με καδρόνια, λοστούς, (ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ) ενώ ένας από αυτούς κρατούσε... φτυάρι.
Για αρκετά λεπτά επικράτησε πανικός και ακολούθησαν συμπλοκές σώμα με σώμα με αποτέλεσμα να υπάρξουν πέντε τραυματίες, οι οποίοι οδηγήθηκαν στο Θριάσιο Νοσοκομείο, ενώ ένας από τους αγνώστους που επιτέθηκαν "αιχμαλωτίστηκε" από τους οπαδούς της Προοδευτικής, οι οποίοι τον παρέδωσαν στις αστυνομικές δυνάμεις.Αξίζει να σημειωθεί ότι στο γήπεδο βρίσκονταν πολλά παιδιά, γυναίκες και οικογένειες που θέλησαν απλά να παρακολουθήσουν ένα ποδοσφαιρικό ματς. Κάποιοι, δυστυχώς, είχαν διαφορετική άποψη. Και εδώ, οι ευθύνες μπορεί να αποδοθούν προς πολλές κατευθύνσεις...Στο νοσοκομείο οδηγήθηκε και ο παλαίμαχος άσος της Προοδευτικής, Τάκης Καλούδης, ο οποίος από την ένταση αισθάνθηκε έντονη δυσφορία και έχασε τις αισθήσεις του.Οπως αντιλαμβάνεστε η σπουδαία νίκη του Κερατσινίου πέρασε σε δεύτερη μοίρα, με τους γηπεδούχους να φτάνουν με άνεση στο 3-0 χάρη στα γκολ που πέτυχαν οι Χατζής (13'), Πλατίγκος (40') και Φίλων (5').
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Παυλής, Γεωργακόπουλος, Αθανασόπουλος, Σιδηρόπουλος, Βατής, Φίλων, Διονυσόπουλος, Αγγελάκης, Χατζής, Πλατίγκος (88’ Χαλιώτης), Μούκια (79’ Αντωνίου).
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μακρυωνίτης, Πρισιμιτζής, Καλαϊτζίδης (64’ Ουσταμπασίδης), Γιαννουδάκης (55’ Πιπεριάς), Βασιλείου, Χαλκιάς, Μαλισσιώβας, Μυλωνάς, Αργυρίου, Καλογεράς (85’ Κουβάτσος), Λαζάρου.

sentragoal.gr
Από σοβαρά επεισόδια στιγματίστηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στο Κερατσίνι και την Προοδευτική, που έγινε το Σάββατο (19/12) στο πλαίσιο του 9ου ομίλου της Δ’ Εθνικής.
Στο 77’ του αγώνα, περίπου 50(ΓΝΩΣΤΟΙ) άγνωστοι μπήκαν στην εξέδρα όπου βρίσκονταν οι φίλαθλοι της Προοδευτικής και τους επιτέθηκαν με καδρόνια και ρόπαλα.
Επίθεση δέχθηκαν φίλαθλοι της Προοδευτικής στο Κερατσίνι.Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τραυματίστηκαν τρία άτομα, ενώ άλλο ένα υπέστη καρδιακό επεισόδιο.Ακολούθησε συμπλοκή και 20λεπτη διακοπή του αγώνα, ο οποίος τελικά ολοκληρώθηκε με το Κερατσίνι να παίρνει τη νίκη με 3-0.

periferiako.com
"Ένας επεισοδιακός αγώνας ολοκληρώθηκε στο Κερατσίνι, όπου η τοπική ομάδα επικράτησε με το ευρύ 3-0 της Προοδευτικής. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με περίπου είκοσι λεπτά καθυστέρηση εξαιτίας των σοβαρών γεγονότων που έλαβαν χώρα στην πλευρά της εξέδρας όπου βρίσκονταν οι φίλαθλοι της Προοδευτικής. Συγκεκριμένα, στο 77' και ενώ προηγούνταν στο σκορ οι γηπεδούχοι με 3-0, περίπου πενήντα άτομα εισέβαλαν στην εξέδρα που βρίσκονταν οι φιλοξενούμενοι από την αφύλαχτη πόρτα και με λοστούς, (ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ)καδρόνια και φτυάρια επιτέθηκαν αδιακρίτως, χτυπώντας όποιον έβρισκαν στο πέρασμά τους. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, πέντε φίλοι των «βυσσινί» τραυματίστηκαν, ενώ στο γήπεδο Σχιστού κατέφθασε ασθενοφόρο για τη μεταφορά ενός μεσήλικα, ο οποίος αντιμετώπισε πρόβλημα με την καρδιά του. Σύμφωνα πάντα με αυτόπτες μάρτυρες, οι πενήντα «άνθρωποι» που προξένησαν τα επεισόδια είναι κατά πάσα
πιθανότητα οπαδοί του Ιωνικού, καθώς οι φίλοι της Προοδευτικής αναγνώρισαν ως τέτοιους δύο άτομα που συνελήφθησαν από την αστυνομία. Ο αγώνας διεκόπη στο 77', συνεχίστηκε μετά από περίπου 20', με τον διαιτητή Σταύρο Ιωσηφίδη (ΣΔ Αθηνών) να σφυρίζει για τελευταία φορά εννέα λεπτά αργότερα.


Στον αγωνιστικό τομέα, οι «ροσονέρι» δεν άφησαν το παραμικρό περιθώριο στον μεγάλο τους αντίπαλο, υποχρεώνοντάς τον σε βαριά ήττα με 3-0. Μόλις στο 12' ο Χατζής άνοιξε το σκορ, ενώ στο 39' ο Πλατίγκος διπλασίασε τα τέρματα του Κερατσινίου. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Φίλων στο 58'. Οι δύο ομάδες είχαν και από ένα δοκάρι με τον Διονυσόπουλο στο 29' και τον Μαλισιώβα στο 37'. Σε ένα πολύ δύσκολο ματς, η διαιτησία του Ιωσηφίδη
(ΣΔ Αθηνών) ήταν άψογη. "


(http://www.periferiako.com/)

ΣΧΟΛΙΟ 1 ); ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΥ, ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙΣ?? ΟΤΑΝ Ο ΑΨΟΓΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ.

ΣΧΟΛΙΟ 2) ΔΥΟ ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΜΑΤ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΖΑΜΠΑ ΜΠΑΛΛΑ?? ΞΕΦΤΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΤΟΥΣ, ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ
ΕΝΑ ΤΣΟΥΡΜΟ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!! ΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΙ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΙΧΑΝ??
ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΝΑ ''ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ'' ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΟΥΛΙΚΓΚΑΝ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΑΝ??
Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΙ ΡΟΛΟ ΕΠΑΙΞΕ ΣΗΜΕΡΑ?? ΟΤΑΝ ΧΤΥΠΑΓΕ ΜΕ ΤΑ ΓΚΛΟΜΠ ΚΑΙ ΑΠΩΘΟΥΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΠΙΔΕΣ 12 ΧΡΟΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΑΝ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ!, ΠΙΣΩ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΜΕ ΤΑ ΚΑΔΡΟΝΙΑ??
ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΚΥΡΙΟΙ - ΤΖΑΜΠΑ ΦΟΡΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΕ ΕΣΕΙΣ.

ΣΧΟΛΙΟ 3) ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ!! ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕ!!
ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΔΙΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ
ΤΗΝ ΒΥΣΙΝΝΙ ΦΑΝΕΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΙΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΦΑΝΗΚΑΝ ΑΝΑΞΙΟΙ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΑΡΙΑ ΦΑΝΕΛΛΑ.

ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ, ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΑΝ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ.

ΣΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΓΩΝΑ, ''ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ''(ΕΚΤΟΣ ΛΙΓΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ) ΚΟΝΤΥΝΑΝ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ.

ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ (ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ) ΑΛΛΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΩΣΤΡΑΚΙΖΟΥΜΕ, ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΛΑΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΑΣ!!

ΣΧΟΛΙΟ 4) ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ = SAME SHIT - DIFFERENT DAY!!!

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου