ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


Απο periferiako.com

Τελευταία στιγμή για τον Προβατά....
Κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή θα αποφασίσει ο Στέλιος Βογιατζής σχετικά με αν θα δώσει στον Γιώργο Προβατά φανέλα βασικού στο αυριανό ματς με αντίπαλο το Κερατσίνι.
Ο έμπειρος αμυντικός προέρχεται από θλάση, η οποία του στέρησε τη δυνατότητα να αγωνιστεί στα δύο παιχνίδια που πέρασαν. Ασφαλώς, στο βασικό σχήμα επιστρέφει ο Μάριος Αργυρίου, ο οποίος εξέτισε την ποινή του στο ματς με το κορωπί, αφήνοντας μοναδικό απόντα τον τιμωρημένο Πέρρο. Στην προσπάθεια για την κατάκτηση του τριπόντου στο Σχιστό, οι «βυσσινί» θα έχουν τη συμπαράσταση περίπου 300 φιλάθλων τους.


Το σχολιο μας ?
Τι παει να πει 300 φιλαθλοι?? Δεν χωραμε πιο πολλοι??
Ε, αν ειναι ετσι - τοτε δεν θα μπουν οι Κερατσνιωτες στο γηπεδο τους. Τι σοι φιλοξενια ειναι αυτη??
Ο λαος της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ δεν σταματιεται ουτε απο λειψα εισητηρια ουτε απο μαντροτειχους. Το πολυ - πολυ να ξηλωθει καποια μαντρα και παλι! Εχει ξαναγινει αρκετες φορες κυριοι του Κερατσινιου. Κακως ζητησατε αλλαγη ημερας για την διεξαγωγη του ματς. Τωρα που ειναι Σαββατο θα ερθουμε πολλαπλασιοι!!
ΟΛΟΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 13.00 ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ, ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου