ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΝΑΝΔΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

Οι εξελιξεις στα γεγονοτα ειναι ραγδαιες.
Απαγγέλθηκαν κατηγορίες στον συλληφθέντα των επεισοδίωνΟλοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η προανάκριση του συλληφθέντα των επεισοδίων του γηπέδου «Π. Σαλπέας». Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν, πρόκειται για 30άχρονο ημεδαπό, οπαδό του Ιωνικού, στον οποίο καταγγέλθηκαν κατηγορία για οπλοφορία, για απλή σωματική βλάβη σύμφωνα με το άρθρο 308 του Ποινικού Κώδικα και για δημιουργία βίας σε χώρο γηπέδου σύμφωνα με το νόμο περί εξωσχολικού αθλητισμού. Αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πειραιώς και ακολούθως θα περάσει από αυτόφωρο ή θα οριστεί τακτική δικάσιμος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αναζητούνται είκοσι ακόμη άτομα αγνώστων στοιχείων, ως άμεσα υπαίτια για τη δημιουργία των επεισοδίων.(Ανανεώθηκε: 23.59 ΣΑΒΒΑΤΟ)
ΠΗΓΗ: http://www.periferiako.com/

ΣΧΟΛΙΟ 1) ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ 20 ΑΤΟΜΑ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ?? ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟΥ, ΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΥΤΑ?? ΠΩΣ ΨΑΧΝΕΙΣ 20 ΑΤΟΜΑ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥ??
ΜΗΠΩΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΑΚΕΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΡΩΜΕΝΗ Η ΦΩΛΙΑ ΤΗΣ??

ΣΧΟΛΙΟ 2) Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Α.Π.Ο. ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ? ΠΟΙΟΣ ΑΦΗΣΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΦΥΛΑΚΤΕΣ? ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤ?? ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ ΤΑ ΚΑΛΕΣΑΝ?? ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΩ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ?? (μηπως διαλεξαν το Σαββατο, επειδη δεν ειχε αγωνα ο Ιωνικος, και αναμενανε να ερθουν οι Ιωνικοι να τους υποστηριξουν και να κανουν το ματς ντερμπι?? - Το παζαρι ηταν προφαση!!)

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΤΙΑ ΤΩΝ ΙΩΝΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ!! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ''ΚΥΡΙΟΙ''? ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ!!!

ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου