ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

SUMMER TIME.....(VOL X) μουσικο αφιερωμα αλλα και νεες φωτο της ιστοριας της NO GATE!!!

Παει το καλοκαιρι και ημερολογιακα!!! Αντε να δουμε και μπαλλα τωρα που μπαινει το Autumn!
Ετσι θα λεγονται απο εδω και περα οι επομενες αναρτησεις με μουσικη απο δεκαετια '80 & '90.

Σημερα και θελωντας να κλεισω την ενοτητα (SUMMER TIME...) με την μουσικη που ακουγαμε στις πρωτες εκδρομες μας σαν No GATE, θα ανεβουν παραλληλα και παλι αρκετες φωτογραφιες της εποχης (ελπιζω να σας αρεσε.... το σετακι μεχρι στιγμης) διαλεξα παλι καποια βαρια χαρτια της εποχης εκεινης (τελη '70 - μεσα '80) ωστε να ακουσουμε (σε βιντεακια παντα).

Ειναι πραγματικα αδυνατο, να ανεβασουμε εστω και ενα κομματι απ' ολους τους τοτε μεγαλους καλλιτεχνες, η απο ολους αυτους που ακουγαμε τοτε, για αυτο και προσπαθησα να περιοριστω στις 10 αυτες αναρτησεις των 4 κλιπ η καθε μια (για οσους τις παρακολουθησαν απ' την αρχη / οι υπολοιποι απλα αντρεξτε με την ετικετα για να τις βρειτε ολες) σε γνωστα κομματια απο, ας τους ονομασουμε ξεχασμενους η αγνωστους καλλιτεχνες στην σημερινη εποχη.
Ας μας δωσουν συγχωροχαρτι καποιοι, οι οποιοι ισως δεν ακουσαν τα μεγαλα γνωστα ονοματα εδω η τα μεγαλα χιτ της εποχης.
Και αυτα βεβαια, επαιζαν στο τοτε ρεπερτοριο, αλλα οπως ανεφερα, ο σκοπος ηταν να μαθετε λιγο πιο πλατια τι ακουγωταν τοτε!!
Ας πουμε οτι πηγαμε μια βολτα στην μουσικη, με την μηχανη του χρονου!!

Ετσι και για σημερα, διαλεξα καποια πολυ αγαπημενα κομματια αυτης της εποχης, που για σημερα θα τα ανακατεψουμε με παλιες βυσσινι φωτογραφιες.......

Απολαυστε......... υπευθυνα!!!!



Mεγαλα ονοματα της εποχης τους......αλλα, ποτε δεν καταφεραμε... το κατι παραπανω

Η μικρη εξεδρα στο "κλουβι" στεκι της εποχης για την NO GATE


Στην ΛΑΜΙΑ το '79 (πολυ ξυλο.... με τις χυλοπιτες στην εξοδο απο το γηπεδο, ακομα τρεχουν καποιοι κατα..... Μακρακομη μερια)



ΧΑΝΙΑ 1981 (Μεγαλο ντερμπυ παντα αυτο το Ματς. Εντος - εκτος)Στο πλοιο της επιστροφης απο Χανια


Πριν απο ματς με τα ''Ελαφια'' στην ομορφη ΡΟΔΟ ( Ειχε πολυ γελιο αυτη η εποχη, διοτι στην ενωση αυτη κρινοταν η ανοδος την τελευταια αγωνιστικη και παιζοταν στην διαφορα τερματων μεταξυ δυο - τριων ομαδων: πχ. Φοιβος Κρεμαστης, Διαγορας και μια αλλη.
Αν ανατρεξετε σε εφημεριδες της εποχης θα διαβασετε για κατι σκορ τυπου 38-0 η 42-1 και κατι παρομοια, και ανεβαινε οποιο ρεζιλικι ειχε καλυτερη διαφορα τερματων στο τελος του ''πρωταθληματος''!!! Βεβαια τα ταξιδια εκει ειχαν τα τυχερα τους - εκτος απο τα αφορολογητα ψωνια της εποχης (τσιγαρα, ποτα, και καποια ρουχα) αν παιζαμε απο Μαρτη και επειτα ολο και καποια Σκανδιναβη καλλονη μας συνοδευε στον γυρισμο για το Κλουβι!!!
Ενας απ' την παρεα μας αυτη, κολλησε στο Ελσινκι τελικα....μεχρι σημερα!!!Αυτος φταιει, που βρηκε τις ξεχασμενες Φωτογραφιες!!!!

ΚΑΦΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ, ειναι μακρυς ο δρομος για το Αγρινιο, το σουβλακι στον γυρισμο θα το τιμησουμε!!!!
Η φωτογραφια, μπορει να γραφει Πατρα, εγω υποστηριζω οτι ειναι απο Χανια!!
Καπου πηγαιναμε μαλλον (νυχτα ειναι ακομα) η ερχομασταν απο καλο αποτελεσμα και ειχαμε κεφια!!
Απο τον παλιο συνδεσμο στην Μεμου......


ΧΑΛΚΔΑ 1980 (Βαβουρα μια ζωη.....)

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΑΜΕΝΤΗΣ ........ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΝΟΣ οσο πολυ λιγοι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου