ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

SUMMER TIME....(VOL IX) Η μουσικη που τραγουδουν οι οπαδοι

Απο την στιγμη που ακουσαμε αρκετη (και καλη πιστευω για πολλους) μουσικη απο βιντεακια, τα οποια ηταν ενα αντιπροσωπευτικο δειγμα της μουσικης που ακουγαμε στις παλιες εκδρομες της NOAGATE (1977-1983) θεωρησα σωστο να αφιερωσουμε μια αναρτηση (και εν οψη της εναρξης της σαιζον) στην μουσικη που τραγουδουν οι οπαδοι στα γηπεδα.

Για τον λογο αυτον, θα ανεβουν τα ακολουθα βιντεακια.

Στο πρωτο κλιπ, θα δειτε τους οπαδους της Σανκτ Παουλι (δηλαδη ολο το γηπεδο) να εμψυχωνουν καποιων γνωστο και δικο τους ανθρωπο
(ο οποιος βρισκεται σε κρισιμη κατασταση - σε κομα -στο νοσοκομειο του Ααχεν) μετα απο ατυχημα στο γηπεδο σε εκτος εδρας αγωνα στο Ααχεν, τραγουδωντας του το ''YOU WILL NEVER WALK ALONE'' (γνωστο κυριως απο τους οπαδους της Λιβερπουλ)

Απο τα σχολια του εν λογω βιντεο διαβαζουμε και μεταφραζουμε τα εξης (προερχομενα απο διαφορα σχολια):
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ ΟΠΑΔΟΙ!! Στο Οσναμπρικ τραγουδουν, στο Ντουισμποργκ τραγουδουν, στο Σανκτ Παουλι τραγουδουν, στην Καρλσρουη τραγουδουν, στο Ααχεν, στην Κολωνια, στο Κομπλεντς, οι Σκοτσεζοι της Σελτικ, στο Ααλεν, οι οπαδοι της Ενεργκι Κοτμπους, οι 60αρηδες(Μοναχο 1860) Ολοι τραγουδουν....
Τραγουδειστε ολοι την υποστηριξη σας στον Μινι, τοσο δυνατα, ωστε να ακουστει στο νοσοκομειο του Ααχεν οπου βρισκεται σε καταστολη!!
Την Παρασκευη θα εχει πολυ φασαρια (απ' το δυνατο τραγουδι..)στα Γερμανικα γηπεδα (για τον Μινι)
Το συνθημα μας: "Αντιπαλοι στο ποδοσφαιρικο γηπεδο για το παιχνιδι- Συμμαχοι για την Υγεια"
ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΙΝΙ!!!

Η γερμανικη βερζιον των σχολιων:
wunderbare fans: Osnabrück singt, duisburg singt, karlsruhe singt, aachen singt!pauli singt! Singt auch Koblenz und der FC Energie sowie Ahlen und die 60er? Singt alle 10 Minuten vor Anpfiff YNWA! und zwar so laut, dass es bis nach Aachen ins Krankenhaus schallt! Freitag wirds laut in Deutschlands Stadien! Unser Motto: "Gegeneinander Fussball spielen-Gemeinsam für die Gesundheit!" Alles Gute Mini.



Ο οποιος Μινι, οταν συνηλθε απο το κομα (οπως διαβασαμε σε αλλο σχολιο) το πρωτο που εκανε ηταν να παει στο γηπεδο της Αλεμανια Ααχεν (που επαιζε παλι εντος εδρας) και με δακρυα στα ματια να ευχαριστησει τους οπαδους της αντιπαλης ομαδος για την υποστηριξη!!
Αλλες χωρες, αλλα ηθη....

Στην συνεχεια θα το ριξουμε λιγο εξω, με ΝΤΙΣΚΟ.....



Νομιζατε οτι θα ακουγατε Ντισκο???? Νωρις ειναι ακομα!!





Συνεχιζεται......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου