ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

H ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Χθες βραδυ, εγινε το τελευταιο διοικητικο συμβουλιο πριν την εναρξη του πρωταθληματος της Δ' Εθνικης, οπου στην πρεμιερα η ΠΡΟΟ αντιμετωπιζει τον Ωρωπο στο "ΚΛΟΥΒΙ''. Πολλα και τρεχοντα τα θεματα που συζητηθηκαν και συμφωνηθηκαν απο το διοικητικο συμβουλιο της ομαδος, το οποιο οπως ειχε ηδη προαναγγελθει παρακολουθησαν και δυο διαχειριστες μπλογκ και σαιτ, εκ μερους των φιλαθλων για την αμεση ενημερωση τους.
Ετσι και εγινε λοιπον και παραβρεθηκε ο διαχειρηστης απο την πλευρα του μπλογκ μας EAST ATTIKA NO GATERS καθως επισης και ο διαχειρηστης του site http://www.prooinside.com/ συμμετεχοντας ενεργα στην συζητηση που αφορουσε οργανωτικα θεματα της ποδοσφαιρικης ομαδος και του πρωτου εντος εδρας αγωνα στο "ΚΛΟΥΒΙ''.
Το πρωτο και κυριο θεμα της κουβεντας, ηταν η οριστικοποιηση της ωρας εναρξης του αγωνα με τον Ωρωπο που ειναι 16:00 (4 μμ).
Προσοχη διοτι εχει ανακοινωθει λαθος στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ οτι ωρα εναρξης ειναι 17:00!!!
Παραλληλα εγινε γνωστο, οτι την Τεταρτη 22/Σεπτ/2010 η κληρωτιδα εβγαλε αντιπαλο για το Κυπελλο της ΕΠΣΠ τον Ερμη Κορυδαλλου σε εντος εδρας αγωνα στο ΚΛΟΥΒΙ με ωρα εναρξης 15:30 (ετσι εγινε γνωστο χθες-αν αλλαξει κατι στην ωρα, θα ενημερωθειτε)
Στην συνεχεια εγινε αναφορα στην επισημη ανακοινωση της Γενικης Συνελευσης των Μελων του σωματειου μας και σας την αναρτουμε και εμεις οπως εχει ανεβει ηδη στο Ιντερνετ.

Η Α.Ο Προοδευτικη Νεολαια ενημερωνει τα μελη της οτι στις 27 Σεπτεμβριου και ωρα 19.00 - 22.00 θα πραγματοποιηθει Γενικη συνελευση και καλουνται ολα τα μελη του Συλλογου να παρεβρεθουν στην αιθουσα " Πλειαδες " στο Πολιτιστικο κεντρο του Δημου Κορυδαλλου για να συζητηθουν τα παρακατω θεματα:
1. Ενημέρωση
2. Αλλαγή καταστικού
Δικαίωμα ψήφου θα έχουν μόνο τα εγγεγραμένα μέλη και τα οποία θα πρέπει να είναι ταμειακώς τακτοποιημένα.
Εν τω μεταξυ, σημερα στις 15:30 θα γινει στο γηπεδο η επισημη φωτογραφιση της ομαδος (για να εχουμε και φρεσκο υλικο να χρησιμοποιουμε) καθως το Σαββατο και με την βροχη που εριχνε, δεν ηταν και οτι καλυτερο.
Παραλληλα η διοικηση (η οποια συσσωμη θα παρεβρεθει) θα παραθεσει δειπνο στους ποδοσφαιριστες και τεχνικο τιμ της ομαδος την Πεμπτη νωρις το βραδυ, με σκοπο να συσφιξει σχεσεις και να περασει και τα μηνυματα που πρεπει, προς τους βασικους συντελεστες του αγωνιστικου στιβου - που παντα ειναι οι ποδοσφαιριστες και ο προπονητης.
Ουτως η αλλως, εμεις οι φιλαθλοι παντοτε αυτους αποθεωνουμε η μουρμουριζουμε συμφωνα με τα αποτελεσματα κυριως που αναγραφονται στο φυλλο αγωνα. Παντα στην ζωη και στην καριερα μας, κρινομαστε (και ζηταμε να μας κρινουν) εκ του αποτελεσματος!!
Πολλες ομως κινησεις εχουν γινει απο τους ανθρωπους της διοικησης (που κυριολεκτικα τρεχουν και ασχολουνται μερα - νυχτα με την ομαδα) ως προς τα οργανωτικα και κυριως σε θεματα που εμεις οι φιλαθλοι δεν τα βλεπουμε, ισως πολλοι να τα θεωρουν αυτονοητα και ''αυτοματα...''. Τελως παντων, τιποτα δεν γινεται στον κοσμο - πατωντας απλα ενα κουμπι!!
Ετσι λοιπον πολυ ενδιαφεροντα θεματα που συζητηθηκαν και ενημερωθηκαμε και εμεις, ωστε να ενημερωσουμε απο την πλευρα μας τους φιλους της ομαδος ειναι και τα ακολουθα:

1. Θα ισχύσουν κανονικά τα μαθητικά εισητήρια (του 1 ΕΥΡΩ) που είχε υποσχεθεί ο Πρόεδρος, στην μεγαλη κερκιδα με εισοδο απο την θυρα που βρισκεται στην διασταυρωση ΠΛΑΤΑΝΩΝ & ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ.
Οι μαθητες (μεγαλες ταξεις Δημοτικου & Γυμνασιου) θα καθησουν στο τμημα της μεγαλης εξεδρας προς την μαντρα του γηπεδου, συγκεκριμμενα εκει που γραφει ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ. (Δηλαδη θα... προσεχουν....τον εποπτη!)

2. Ο Δήμος Κορυδαλλού θα βοηθήσει στην διαφημιση της ομάδας με πανώ. Επιπλέον, το ΔΣ θα κάνει επισκεφθει Παρασκευή και το Σάββατο τις πλατείες της πόλης μας να μιλήσουν στον κόσμο (σωστό...) και θα κολληθούν και ικανοποιητικος αριθμος αφίσων σε καταστηματα της περιοχης, που θα προαναγγελουν τους αγωνες της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ μας.

3. Έγινε συζήτηση για το θέμα καθαρισμού του γηπέδου, μήπως γίνει κίνηση σε λαική βάση. Δηλαδη να μαζευτουμε εμεις οι ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΝΟΙ να καθαρισουμε το σπιτι μας!!!!
(Ο Δήμος Νικαίας αγρόν ηγόραζεν σε βασικα θεματα του γηπεδου και τις ομαδος...no problem - συντομα εχει παλι εκλογες!! ASK Mrs. Vera - she knows!!)

4. Είναι έτοιμες οι χορηγίες, οι διαφημισεις τρεχουν, τα αποδητήρια, τα λουτρά και τα αφοδευτήρια. (ΕΥΓΕ!!!)

5. Θα λειτουργήσει εντός ολίγον ημερών πρόχειρη μπουτικ με είδη ΠΡΟΟ στα γραφεία, μέχρι να ανοίξει η κανονική (Μπλουζάκια, Φανέλες, σημαιάκια, κασκόλ κτλ).(ΔΙΣ ΕΥΓΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
(ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΑ ΣΕΤ ΠΑΠΛΩΜΑΤΟΘΗΚΗ ΚΑΙ ΜΑΞΙΛΑΡΟΘΗΚΕΣ?? Αλλη αισθηση ειναι, οταν σε σκεπαζει ο Φοινικας στον υπνο σου)

6. Υπαρχει οικονομικη προσφορές (εκπτωση 200 ΕΥΡΩ στα ετησια διδακτρα) για τους αθλητες των ακαδημίων - αφορα ολα τα αθληματα- από γνωστό φροντιστήριο του Κορυδαλλού!!!
(ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΝΟΙ - Αλληλουποστηριχθειτε!!!)
(ΜΗΠΩΣ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, ΜΑΣ ΟΡΙΜΑΖΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΦΟΙΝΙΚΕΣ" - Το δικο μας νομισμα!! Θα βρειτε σειρα αναρτησεων και στο μπλογκ μας με τον συνδεσμο αυτο "το δικο μας νομισμα - ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ'' (πατωντας πανω στον συνδεσμο - που βρισκεται αριστερα και χαμηλα στην σελιδα- θα βρειτε πολλες ιδεες και αποψεις για το συγκεκριμμενο θεμα)

Επισης ενημερωθηκαμε οτι η μεγαφωνικη εγκατασταση του γηπεδου μας ειναι Οκ!! δηλαδη θα ακουσουμε αρκετη μουσικουλα πριν την εναρξη του αγωνα και στο ημιχρονο, θα υπαρξουν μουσικες ........ εκπληξεις!!!!
Προοδευτικανοι, μην χασετε αυτο το παρτι!!
Απο την πλευρα του μπλογκ, ανακοινωσαμε στο ΔΣ, οτι ετοιμαζομαστε σε συνεργασια με τα αλλα μπλογκ, να μεταδωσουμε τον αγωνα ραδιοφωνικα μεσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ σε ολους τους ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΝΟΥΣ οπου και αν βρισκωνται στον πλανητη αυτα τα αδελφια μας!!!
Περιττο να αναφερω, οτι η ειδηση αυτη, εγινε δεκτη με μεγαλο ενθουσιασμο απο ολους τους παρευρισκομενους, ο προεδρος Κος Χαινης, ζητησε αν δυνατον και CD με την μεταδωση!
(ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!! Απλα ενημερωστε ολους τους υπολοιπους με κοινοποιησεις και μειλ, ωστε να μην μεινει κανεις παραπονεμενος οτι δεν ακουσε τον αγωνα, διοτι δεν ειχε ενημερωθει - δηλαδη δωστε γκαζια στα Facebook!!!)
Η δοικηση της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ (για ενημερωση σας) εχει ερθει σε επικοινωνια με ολα τα σωματεια του ομιλου μας (9ος) και τα εχει ενημερωσει εγγραφως, οτι θα φιλοξενηθουν αψογα στην εδρα μας (οπως αρμοζει στην ιστορια και το κυρος της ΠΡΟΟ μας). Εξυπακουεται, οτι θα ζητησουμε σαν σωματειο και απο την πλευρα μας το ιδιο!!! Ας βοηθησουμε ολοι φετος, να εξαλειφθουν φαινομενα βιας!!!)
Και αλλη μια ειδηση για να κλεισουμε:
Ηδη χθες απεσταλει επιστολη προς την ΚΕΔ (και σε ολες τις ενωσεις διαιτητων που μας αφορουν) και η οποια ειναι η ακολουθη...
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ
ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ 16
ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ 181-20
ΤΗΛ : 210-4250730
ΦΑΞ : 210-4250736
ΑΡ. ΠΡΩΤ. 295
13 Σεπτεμβρίου 2010
Προς Κ.Ε.Δ.
Κύριοι ,
Σας ενημερώνουμε ότι ο Α.Ο. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ από τις αρχές του καλοκαιριού 2010 διοικείται υπό νέο δεκαπενταμελές Δ.Σ. , το οποίο απαρτίζεται από προσωπικότητες που έχουν διακριθεί στον τομέα εργασίας τους ( ιατροί – επιχειρηματίες – πλοιοκτήτης κλπ) και οι οποίοι συμμετέχουν για πρώτη φορά στα διοικητικά δρώμενα της ομάδας . Σημειώνουμε ότι κανένα μέλος από παλιές διοικήσεις συμμετέχει στο παρόν Δ.Σ.
Η προσπάθεια και η φιλοσοφία της νέας διοίκησης είναι να αναμορφώσει την ομάδα και να την καταστήσει πρότυπο σωματείο το οποίο θα αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση. Στα πλαίσια αυτά ανακαινίσαμε τα αποδυτήρια του γηπέδου (αποδυτήρια Προοδευτικής – φιλοξενούμενης ομάδας – διαιτητών ) .Έχουν αρχίσει εργασίες για κατασκευή ιατρείου πλήρως εξοπλισμένου.
Δεν θα μπορούσαμε να αναζητούμε την αναβάθμιση της ομάδας αν δεν σταθούμε κάθετα και αποφασιστικά απέναντι στην βία. Ήδη είχαμε συνάντηση με όλες τις ομάδες των οργανωμένων φιλάθλων και απαιτήσαμε τον σεβασμό της φιλοξενούμενης ομάδας καθώς και την προστασία των διαιτητών . Τελειώνοντας σας δηλώνουμε ότι η ομάδα θα κάνει τα αδύνατα δυνατά ώστε κάθε μορφή βίας να αποτελέσει παρελθόν για την ομάδα και το γήπεδο μας.
Για το Σωματείο
Ο Πρόεδρος Ο Γεν.Γραμματέας
Χαϊνης Νικόλαος Καϊτατζής Παναγιώτης


ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 16:00 ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ, ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΤΗΣ.....

ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ?..
Ενισχυσε την ομαδα σου, με την παρουσια σου!!!!
Ελα στο γηπεδο, το παρτυ ξεκιναει νωρις!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου