ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Mπασκετ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ - εναρξη ακαδημιων την Κυριακη 12/Σεπτεμβριου


Απο το www.proobasket.gr μαθαμε την ακολουθη ειδηση:

Έναρξη Ακαδημιών για την περίοδο 2010 - 2011 την Κυριακή 12/9/2010 και ώρα 10:00 στο κλειστό γυμναστήριο Κορυδαλλού....

Περισσοτερες πληροφοριες στο σαιτ του τμηματος μπασκετ www.proobasket.gr

Το σωματείο με την επωνυμία
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ιδρύθηκε το 1926 από ανθρώπους που αγαπούσαν τον αθλητισμό και σε πρώτη φάση λειτουργούσε με μόνο το τμήμα του ποδοσφαίρου.

Από το 1962 όμως δημιουργήθηκε και το τμήμα μπάσκετ ( από τα πιο παλιά και πιο ιστορικά σωματεία στον Πειραιά.

Σήμερα η Προοδευτική Α.Ο. καλλιεργεί 3 τμήματα.

Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο

Το τμήμα μπάσκετ ανδρών - γυναικών

Το τμήμα βόλεϊ γυναικών (επαναλειτουργει συντομα)

Στο τμήμα μπάσκετ ανδρών εκτός της ανδρικής ομάδας μπάσκετ που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας ΕΣΚΑΝΑ και των γυναικών που αγωνίζεται και αυτή στο πρωτάθλημα, λειτουργούν τα τμήματα των ακαδημιών στα οποία μαθαίνουν το μπάσκετ κάτω από την καθοδήγηση έμπειρων προπονητών περιπου 300 παιδιά.

Οι άνθρωποι που ασχολούνται αυτό τον καιρό με το τμήμα μπάσκετ της Προοδευτικής έχουν ρίξει όλο το βάρος στις ακαδημίες και απώτερος σκοπός είναι η τροφοδοσία της ανδρικής ομάδας με δικά μας παιδιά.

Σήμερα κατά γενική ομολογία υπάρχουν αρκετά ταλέντα μικρών ηλικιών που μας κάνουν να ελπίζουμε προς αυτή την κατεύθυνση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου