ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Ανακοινωση Ενιαιου Διαδικτυακου Φορεα Οπαδων ''ΑΟ Προοδευτικη Νεολαια'''

Μετα απο μια πολυωρη χτεσινη συναντηση των διαχειριστων των ενεργων μπλογκ και ιστοσελιδων των οπαδων της Προοδευτικης αποφασιστηκαν απο κοινου τα εξης.
Απο σημερα τα εξης μπλογκ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΝΩΝ,
PROODEFTIKI-KORYDALLOS, EAST ATTIKA NO GATERS, και Keratsini Vissini Fanatic's Blog, αναστελουν την λειτουργια τους και μεταφερουν ολη την αρθογραφια τους και γενικα της δραστηριοτητες τους στο Prooinside.com.

Σκοπος ειναι να γινει ενα ενιαιος φορεας ενημερωσης, λογου και δρασης αλλα και διαδρασης για ολους τους οπαδους της Προοδευτικης.

Το GlobalPROOtribe συνεχιζει να υπαρχει αφου καλυπτει την ενημερωση των φιλων της Προο στο εξωτερικο σε αγγλικη και γερμανικη γλωσσα.

Το PROOTUBE DIGITAL CHANNEL δεν θα εχει στο εξης αρθογραφια (θα μεταφερθει στο Prooinside.com) και θα εχει αποκλειστικα οπτικοακουστικο υλικο. Σε συνεργασια με τον Αλεκο ''nogater'' που κανει εδω και καιρο μια πολυ καλη δουλεια.

Τα επιμερους project που εχουμε συνεχιζουν κανονικα. Δηλαδη .. το ιντερνετικο ραδιοφωνο ,το live tv , η ομαδα multimedia κτλ.

Για την δικη σας συμμετοχη στον ενιαιο φορεα θα απευθύνεστε στο prooinside@gmail.com ,και στο kalamvokas@yahoo.com . Αρθα, ιδεες ,προτασεις και οτι αλλο θελετε μπορειτε να μας τα στειλετε.

Υπεύθυνοι για τα βιντεο θα ειναι ο Μιχαλης Πετρακος και ο Αλεκος . Για οτι θελετε να ρωτησετε η να βοηθησετε θα επικοινωνείτε με το PROOTUBE DIGITAL CHANNEL.

Υπευθυνοι για το ιντερνετικο ραδιοφωνο θα ειναι ο Βασιλης Καλαμβοκας και ο Γιωργος ''donkey'' Πουλακος. Το email επικοινωνιας ειναι το kalamvokas@yahoo.com και το gp18212@hotmail.com.

Υπευθυνος της P.M.T. (proogresiva multimedia team) θα ειναι ο Δημητρης Μπαντουρακης . Το email του ειναι d.bantourakis@yahoo.gr . Ο Δημητρης θα αναλαβει και την μικροφωνικη του γηπεδου.

Για περαιτέρω ενεργειες θα ανακοινώσουμε συντομα

Σταθειτε διπλα στην νεα προσπαθεια.

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΗ. UNITED WE STAND

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου