ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

AΡΗΣ ΑΜΦΙΑΛΗΣ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 0-3 & Βιντεο απο 1ο και 3ο γκολ ΠΡΟΟ

Συνηθεια παει να γινει στην ΠΡΟΟ να σημειωνουν 3 γκολ σε καθε αγωνα καθως μετα απο την 3αρα επι του Ωροπου η ΠΡΟΟ φιλοδωρησε με το ιδιο σκορ και τον Αρη Αμφιαλης σε εκτος εδρας παιχνιδι.
Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ηταν καλυτερη σε ολη τη διαρκεια του ματς και δεν αφησε κανενα περιθωριο στην αντιπαλη ομαδα να ελπισει σε καλο αποτελεσμα,το σκορ ανοιξε στο Α' ημιχρονο ο Γριβας με ευστοχη εκτελεση πεναλτι και στο Β΄ ημιχρονο ο ιδιος παιχτης εκανε το 0-2 και το σκορ εκλεισε ο νεοησελθοντας στο γηπεδο Λαναρας.

Στα αξιοσημειωτα του αγωνα η 20λεπτη διακοπη στο β' ημιχρονο, λογο προβλημα υγειας του εποπτη ο οποιος και μεταφερθηκε με ασθενοφορο στο νοσοκομειο με αποτελεσμα να αντικατασταθει απο αλλον.

Για την ΠΡΟΟ αγωνιστηκαν οι:
Χατζακης (Μηλιωνης λογο τραυματισμου) Καλαιτζιδης, Χαλκιας, Μ.Χορτσας, Ζιζιλας, Αλεξιου, Ουσταμπασιδης, Γριβας, Λεκκας, Α.Χορτσας, Λαζαρου (Λαναρας)


Απο: PROODEFTIKI-KORYDALLOΣ


Ακολουθει το βιντεο απο το 1ο γκολ της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ




ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ οποτε:

παμε ΜΑΖΙΚΑ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 7μμ στην αιθουσα "ΠΛΕΙΑΔΕΣ" του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Κορυδαλλού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου