ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Θα μας φτασει τοση????? Η να κανονισουμε..... κι' αααααλλη!!

Πας σε ενα γηπεδο (στην Ελλαδα) και ζητας μια μπυρα.....και σε κοιτανε σαν τρελο!!
Καλα, απο που ηρθες φιλε????
Αν βεβαια εισαι σε σουιτα (γηπεδου εννοειται) εχει και ξανθιες και μελαχροινες και μεζεδακια. Ακομα για μπυρες μιλαω ετσι, μην ξεφευγουμε!!!

Αλλα εδω, υπαρχει ενα ερωτημα, γιατι αραγε επιτρεπεται να σερβιρουν αλκοολια στις σουιτες και οχι στις εξεδρες??
Προφανως, διοτι αυτοι που εχουν τις σουιτες και οι καλεσμενοι τους, θεωρουνται μαλλον ''μη επικινδυνοι οπαδοι'' η εστω σοβαροι(πιο σοβαροι απο αποιους αλλους μαλλον) λογω των χρηματων που ξοδευουν, για την σουιτα και τα παρελκομενα!

Αλλα αυτοι που εχουν ''ακριβα διαρκειας'' και δεν μπορουν να πιουν μια μπυριτσα, τι ειναι δηλαδη, ''επιστημονες'' οπως ελεγε καποιος καποτε??

Η αν ενα γηπεδο, δεν εχει σουιτες, τι γινεταισε αυτην την περιπτωση?- Δεν υπαρχει μπυριτσα να δροσιστει και ο φιλαθλος??? Γιατι αραγε, γινεται αυτος ο γενικος διαχωρισμος των φιλαθλων που πληρωνουν εισητηριο, για να απολαυσουν ενα θεαμα (ο θεος να το κανει, πολλες φορες!!)?

Αναπαντητα ερωτηματα, σε μια χωρα(κρατος) - που ψαχνεται, ψαχνει λεφτα !!
Ψαχνει εσοδα, απο ΦΠΑ (αλλα δεν τα βρισκει στο γηπεδο - διοτι δεν μπορει να πουληθει μπυρα π.χ.!!) απο φορους (φορος αλκοολ στην περιπτωση μας 0- δεν εισπραττεται βεβαια) - απο φορο εισοδηματος (αφου δεν γινεται ο τζιρος-απο που θα προκυψει το εισοδημα και ο φορος του??). Εδω για να πιεις νερο στο ΚΛΟΥΒΙ, στελνεις τον Αντουαν στο περιπτερο στην πανω γωνια. ΝΕΡΟ με DELIVERY στις εξεδρες, που ξαναακουστηκε!!!!

Μα καλα αυτοι οι κονδυλοφοροι (παλι εσκασε η λεξη φορος) που ερχονται καθε τρεις και λιγο για ελεγχο (της πορειας - του execution -"εκτελεση" δηλαδη) του μνημονιου, δεν τα σκεφτονται αυτα?? Δεν εχουν καταλαβει τι εσοδα χανονται?

Μαλλον, δεν εχουν μπει σε γηπεδο στην πατριδα τους - για να καταλαβουν τι ποσο χανεται απο εσοδα!!
Και αυτοι οπως πολλοι αλλοι, φαινεται οτι οταν γυρισουν εκει που μενουν, αραζουν σ' ενα καναπε - εξουθενομενοι απο τα συνεχη meetings- πατανε το κοκκινο κουμπακι και βλεπουν σε συνδρομητικο καναλι καμια παρτιδα γκολφ η τεννις.

Οι φιλαθλοι, (που αμφιβαλω αν μας πεφτει λογος) θελουμε πισω, το πραγματικο ποδοσφαιρο ομως. Με γεματα γηπεδα, με παλμο, με φασεις, με σημαιες, τραγουδι κλπ- και με καμια μπυρα!!!
Σε αλλες χωρες πινουν μπυρες στο γηπεδο!!!
Αλλες χωρες, αλλα ηθη ειπαμε.....

Τελικα μας φτανει τοση, η να κανονισουμε και αλλη??

Η αλλη λυση, ειναι το ψαρεμμα, με τις δυο ξανθιες (απο κατω) και την ΠΡΟΟ απ' το ιντερνετικο ραδιοφονο την Κυριακη.
Τυχεροι απανταχου ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΝΟΙ!!!

Με ενα σμπαρο.......τεσσερα τρυγονια!!!!
Δυο ξανθιες, την ΠΡΟΟ και την ψαρια στο τηγανι!!!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου