ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

SUMMER TIME........(VOL II)

Το καλοκαιρι προχωραει και διαλεξαμε λιγη καλη μουσικη παλι για να σας κρατησει συντροφια, ειτε λειπετε διακοπες, ειτε γυρισατε, ειτε.......την κατσατε και δεν ........

Σημερα θα ξεκινησουμε με κατι κλασικο για εμας τους λιγο μεγαλυτερους...... νεους που τα ακουγαμε και απο κασετες στις παλιες εκδρομες της NOGATE.

Θα ξεκινησουμε με μια μεγαλη τραγουδιστρια και ο μεγαλυτερος κιθαριστας της μουσικης ιστοριας θα μας τραγουδησουν για το καλοκαιρι.... Απολαυστε τους και παλι



Συνεχεια με εναν μεγαλο της ιδιας γενιας που μας χαρισε διαχρονικα πολλα σπουδαια τραγουδια διαχρονικα τραγουδισμενα απο διαφορες γενιες..



Και ενας ακομα διαχρονικα γνωστος μουσικος που μας εκανε παρεα στα μεγαλα μπιτς παρτυ με τις φωτιες, τις κιθαρες, τις μπυρες....τις τεκιλλες κλπ.



και για να μην μεινουν παραπονεμενοι οι .....νεωτεροι NOGATERS....



συντομα η συνεχεια με το SUMMER TIME (VOL III)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου