ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Kουτσουρεμενη η Δ' Εθνικη??? Θα υπαρξουν ανακαταταξεις σε ομιλους?? Και τα τελευταια νεα της ΠΡΟΟ πριν αναχωρισει για Ελατοχωρι.

Ηδη λιγο μετα απο την ληξη περσυνης σαιζον ειχαμε αναρτησει στο μπλογκ μας το θεμα, πως επηρεαζονται πολλα σωματεια αλλα ακομα και μικρες ΠΑΕ απο την συνεχιζομενη οικονομικη κριση και την βαθεια οικονομικη υφεση που πληττει την χωρα μας.

Οι δυσκολιες φαινεται να ξεπεραστηκαν για καποια σωματεια (οπως εχουμε διαβασει) σε αλλα εδωσαν λυσεις τα πρωτοδικεια και σε αλλα......δεν,
ειτε προκριθηκε η ολικη επαναφορα στις τοπικες ενωσεις .
Και πολλοι απο αυτους που θα κατεβουν, μακαρι να τερματισουν την σαιζον και να εξαντλησουν το προγραμμα αγωνων που θα εχουν κληρωθει να παιξουν, επιρεαζωμενες απο την οικονομικη κριση στην πορεια της σαιζον που αρχιζει σε λιγο καιρο....
Η ουσια ομως ειναι οτι μεχρι χθες μονο 61 ομάδες έιχαν δηλώσει συμμετοχή στην Δ' Εθνικη.
Ετσι διαβασαμε στο periferiako.com οτι......

<<Λιγότερα από... ποτέ είναι τα σωματεία που έχουν προχωρήσει σε υποβολή του φάκελου για την εξασφάλιση της συμμετοχής τους στο πρωτάθλημα της Δ" Εθνικής, ενώ απομένει μόλις μία εργάσιμη ημέρα για τη λήξη της διορίας.
Είναι χαρακτηριστικό ότι τη Δευτέρα εκπνέει η σχετική προθεσμία και με το πέρας της τρέχουσας εβδομάδας μόλις 61 ομάδες έχουν προχωρήσει στις απαιτούμενες ενέργειες!
Από την άλλη, ήδη έξι σωματεία απέστειλαν έγγραφο στην ΕΠΟ με το οποίο γνωστοποιούν ότι δεν θα συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα, ενώ αρκετά ακόμα δεν έχουν ενημερώσει ακόμη την αρμόδια επιτροπή για την πρόθεσή τους να μην λάβουν μέρος στη Δ" Εθνική. Ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος της Δ" Εθνικής, Γιώργος Σαρρής, χτύπησε το καμπανάκι του κινδύνου στα σωματεία που δεν έχουν καταθέσει ακόμη τα έγγραφα, τονίζοντας ότι δεν θα υπάρξει παράταση στην προθεσμία, αφού ούτως ή άλλως την προσεχή Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί το συμβούλιο της ΕΠΟ, κατά τη διάρκεια του οποίου θα κατατεθούν οι δέκα όμιλοι. Πάντως, σε αυτό το σημείο οφείλουμε να τονίσουμε ότι κάθε χρόνο παρατηρείται από τα σωματεία ολιγωρία σε ό,τι έχει να κάνει με τη δήλωση συμμετοχής τους στο πρωτάθλημα. Παρ όλα αυτά, είναι δεδομένο ότι για τη φετινή σεζόν, θα σημειωθεί ρεκόρ αποχής, ενώ δεν αποκλείεται η -δρομολογούμενη για του χρόνου- μείωση των ομάδων σε 140 να γίνει από φέτος.>>

ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΕΣ ΦΕΤΟΣ?
Παντως οσο αφορα τον δικο μας ομιλο, ολα δειχνουν (συμφωνα με οσα διαβασαμε μεχρι στιγμης) οτι οσες ομαδες αναμενουμε να συμμετασχουν μαλλον θα κατεβουν, τωρα μεχρι ποτε θα στηνετε η μπαλα στην σεντρα για ολες....ειναι ενα αλλο θεμα.


Παντως να καταληξουμε σαν τους Σκοτσεζους η τους Ελβετους που παιζουν 10 στον ομιλο η την κατηγορια και παιζουν τεσσερεις φορες μεταξυ τους- αυτο σαν λυση δεν το εχουν σκεφτει οι δικοι μας φωστηρες της ΕΠΟ - διοτι αυτο θα ηταν ισως ενας τροπος και τα εξοδα των ομαδων να μειωσεις (πιο κοντινα ταξιδια για ολες τις ομαδες) αλλα και τα εσοδα απο εισητηρια(των ομαδων) να αυξησεις!
Αλλα εδω στην Ελλαδα, ειπαμε μπαλλα παιζουν και οι δημαρχοι, οι νομαρχοπεριφεριαρχες και λοιποι πικραμενοι.... οποτε καταλαβαινεται οτι και μονο η σκεψη τετοιων καινοτομιων αγγιζει τα ορια της ουτοπιας, ασε που θα μπερδευτουν και τα λαμογια!

Κατα τα αλλα η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ προχώρησε στην απόκτηση ενός ακόμη νεαρού ποδοσφαιριστή, στην οποία ολοκληρώνεται σιγά-σιγά η μεταγραφική της ενίσχυση.
Με τα βυσσινί θα αγωνίζεται την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο 17χρονος αριστερός οπισθοφύλακας Αρης Γαβαλάς, που έπαιζε στο τοπικό πρωτάθλημα του Πειραιά με τη φανέλα της Χαραυγής. Κατά τα άλλα, αύριο θα αναχωρήσει η αποστολή της ιστορικής ομάδας για το Ελατοχώρι Πιερίας, όπου θα λάβει χώρα το βασικό στάδιο προετοιμασίας της. Την αποστολή θα συνοδεύσουν από πλευράς διοίκησης ο Δημήτρης Χόρτσας και ο Τάκης Παπαχρόνης. Τέλος, σε φιλική αναμέτρηση που εγινε την Τριτη, με αντιπαλο την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, ομάδα αποτελούμενη από νεαρούς ποδοσφαιριστές της Προοδευτικής ηττήθηκε με 3-1. Το αλλο προγραμματισμενο φιλικο της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ για την Πεμπτη που μας περασε με αντιπαλο την ομαδα νεων του Ατρομητου Αθηνων αναβληθηκε.....

Να σας υπενθυμισουμε ομως οτι σημερα Σαββατο εχει ΠΡΟΟ στην TV και στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ TILESPORT

Συμφωνα με το προγραμμα του καναλιου TILESPORT, το ΣΑΒΒΑΤΟ 7/ΑΥΓ και ωρα 20:30-22:30 θα μεταδοθει ενα εκτενες αφιέρωμα στην Προοδευτική της περιοδου 1993-1994.
Πληροφοριες στο: http://www.tilesport.tv/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου