ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Ηρθε και αλλη παρεα στην Δ' Εθνικη...υποβιβαστηκαν ΑΙΓΑΛΕΩ και ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ

Τελικα το διαφαινομενο μπαχαλο ειδικα στον 8ο ομιλο της Δ' Εθνικης αρχισε να παιρνει οστα και σαρκα. Ισως να υπαρξουν ομως και καραμπολες και να εχουμε εξελιξεις οσον αφορα την συσταση του 9ο ομιλου (δικου μας) ισως και του 7ου ομιλου (για τις 2 ομαδες της Δυτ. Αττικης).
Ετσι πριν απο λιγη ωρα....υποβιβάστηκαν οριστικα Καλαμάτα και Αιγάλεω στην Δ' Εθνικη!!!

Οι δύο ιστορικές ομάδες δεν δήλωσαν συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και έτσι όπως προβλέπει ο ΚΑΠ υποβιβάστηκαν στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα.
Αν και είχαν δικαίωμα να αγωνιστούν στην Γ' Εθνική, μετά τον περυσινό τους υποβιβασμό από τη Β' εντούτοις οι δύο ομάδες δεν δήλωσαν συμμετοχή και έτσι έπεσαν ακόμη μία κατηγορία.
Η ένωση των ομαδων Β' και Γ' Εθνικής εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
<<Μετά την παρέλευση της ταχθείσης προθεσμίας από την Ένωσή μας,
για υποβολή της Δήλωσης Συμμετοχής στα Πρωταθλήματα της Β' και Γ' Εθνικής Κατηγορίας, προέκυψε, ότι δεν υπέβαλαν δήλωση στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Κατηγορίας, η ΠΑΕ Αιγάλεω, η ΠΑΕ Καλαμάτα και η ΠΑΕ Πυρσός Γρεβενών.
Το Δ.Σ. της Ένωσης μετά από έκτακτη συνεδρίαση της 13-08-2010 αποφάσισε ομόφωνα, και σύμφωνα με το άρθρο 7 παράγραφος 3 του Κ.Α.Π. ότι οι προαναφερόμενες ομάδες υποβιβάζονται στην αμέσως κατώτερη κατηγορία.>>

WELCOME STA KOTETSIA ΠΑΙΔΙΑ!!!!
Θα γελασει καθε παρδαλο κατσικι φετος!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου