ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ME ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΡΑ ΜΑΣ!!

ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG, ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΑΦΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ''ΟΠΑΔΩΝ'' ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ.



Τα κειμενα της σελιδας δεν εκπροσωπουν το σωματειο και την ευθυνη φερουν μονο οι συγγραφεις των. Επιτρέπετε η αναδημοσίευση μονο οταν αναφαίρετε το blog. Στο blog θα εκφραζονται και πολιτικοποιημενες αποψεις και κοινωνικα θεματα, περα απο την ενημερωση σας γυρω απο αθλητικα θεματα.

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Επιστροφη.....στα βασανα και στον καυσωνα & (βιντεο απο προετοιμασια στο Ελατοχωρι)

Επιστροφή στα... βάσανα για την ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ

Μόνο δύο ημέρες ξεκούρασης είχαν δικαίωμα να απολαύσουν οι ποδοσφαιριστές της Προοδευτικής που από σήμερα επανέρχονται στις προπονήσεις.
Οι «βυσσινί» ολοκλήρωσαν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στην Πιερία την περασμένη Παρασκευή με το φιλικό κόντρα στον Βατανιακό
(0-0) και, πλέον, μπαίνουν στο τελικό στάδιο πριν από την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος.
Για την προσεχή Τετάρτη είναι προγραμματισμένο το φιλικό τεστ με τον Αγιαξ Ταύρου στη Νίκαια (6 μ.μ.), σε ένα παιχνίδι όπου θα ισχύσουν τα περσινά εισιτήρια διαρκείας.
πηγη: sentragoal.gr

Στην συνεχεια θα γινουν πολλα ακομα φιλικα παιχνιδια ωστε να μονταριστει η ομαδα. Απο την πλευρα μας θα σας κραταμε ενημερους για το προγραμμα των αγωνων αυτων.

Παρακολουθειστε στην συνεχεια ενα βιντεο που περιλαμβανει διαφορες στιγμες απο την προετοιμασια της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ στο Ελατοχωρι Πιεριας.



Συντομα παλι μαζι σας με νεες ειδησεις....
Stay connected!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου